News Flash:

Simona Halep, in semifinale la Montreal dupa o revenire fantastica

30 Iulie 2016
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
simona
Simona Halep va urca pe locul 4 in clasamentul WTA, dupa ce a acces in semifinale la Rogers Cup, ea putand ajunge chiar pe pozitia 3, daca va ajunge in finala. In semifinale, Halep o va intalni pe jucatoarea germana Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 5 WTA, a invins-o peSvetlana Kuznetova (Rusia), a noua favorita a competitiei si pozitia 11 in ierarhia mondiala, scor 3-6, 6-1, 6-1, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2.714.413 dolari.

Simona Halep va juca in semifinale cu germana Angelique Kerber, favorita numarul 2. Romanca este in avantaj in meciurile cu Kerber,  scor 3-2, dar a pierdut ultimele doua intalniri, la Fed Cup si in sferturi la Wimbledon.

Simona Halep a ocupat locul 4 in ierarhia WTA in luna februarie a acestui an.

La editia precedenta de la Rogers Cup, Simona Halep a ajuns pana in finala, unde s-a retras in setul decisiv cu Belinda Bencic.

Simona Halep a declarat ca meciul cu Svetlana Kuznetova (Rusia), a noua favorita a competitiei si pozitia 11 in ierarhia mondiala, a fost extrem de greu, dar este fericita ca a reusit s-o invinga si sa ajunga in semifinale la turneul de la Montreal. Ea a mentionat ca a fost nervoasa in primul set pierdut cu scorul de 3-6.

"A fost foarte greu, ma simt putin obosita, ea este foarte puternica. Sunt foarte fericita, mereu am avut meciuri grele cu ea. Am fost putin nervoasa in primul set, dar m-am luptat, am facut tot ce am putut. Maine nu va fi usor, dar astept fanii si maine sa ma sustina", a declarat Halep la finalul meciului. 

simona halep svetlana kuznetova montreal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006747 (s)