News Flash:

Simona Halep, in perfuzii dupa finala pierduta la Melbourne

28 Ianuarie 2018
949 Vizualizari | 0 Comentarii
halep

Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Simona Halep a petrecut aproximativ patru ore sub supraveghere medicala si a fost trecuta de doctori pe perfuzii.

Motivul a fost oboseala acumulata si deshiratarea.

Halep a fost externata duminica dimineata. Ea a petrecut pe durata Australian Open 2018, pe teren, in cele sapte partie, 14 ore si jumatate.

Problemele de sanatate ale jucatoarei vor continua, insa. Ea va trebui sa fie supusa unui examen de rezonanta magnetica la glezna, pentru a vedea cat de afectata este articulatia la care s-a accidentat in primul tur, la Antipozi.

Caldura de la Melbourne a fost in ultimele zile ale turneului aproape de 40 de grade. Organizatorii au decis in ziua finalei masculine, pentru a nu mai solicita sportivii la limita maxima, sa traga complet acoperisul salii si sa dea drumul la aerul conditionat, o manevra care in ultimul act feminin nu a fost aplicata in conditiile in care femeile sunt mai putin rezistente decat barbatii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.Efortul din finala de la Australian Open a adus-o pe Simona Halep la spital, în Australia.


halep australian open melbourne
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005206 (s)