News Flash:

Sfaturi de la unul dintre cei mai iubiti preoti ai Romaniei: De ce este bine sa mergi la Sfanta Impartasanie

4 Iunie 2018
922 Vizualizari | 0 Comentarii
preot

Sfaturi Parintele Argatu – A merge la impartasanie e un mare privilegiu acordat fiecarui crestin in parte. Dar este foarte important sa stiti ce trebuie sa faceti si dupa ce v-ati impartasit. Iata ce sfaturi a lasat intru eternitate, unul dintre cei mai iubiti preoti ai Romaniei, parintele Ilarion Argatu.


Sfaturi Parintele Argatu – Aveti grija ce mancati si cat mancati

Potrivit sfantului parinte, dupa ce ati luat Sfanta Impartasanie, trebuie sa fiti atenti la ce mancati si mai ales sa nu nu va imbuibati. De asemenea, nu aveti voie sub nici o forma sa scuipati, sa nu consumati ceva murdar sau spurcat. In plus, dupa impartasanie, trebuie sa stati linistiti si sa cititi din cartile sfinte.

Sfaturi Parintele Argatu – Nu dormiti, nu clevetiti, nu spune vorbe grele!
Tot parintele Argatu ne invata sa nu dormim, ca sa nu vina vrajmasul in somn si sa va pangareasca. Pentru a nu pangari Sfanta Impartasanie, indiferent cat v-ar supara cineva, nu spuneti cuvinte de ocara, nu blestemati, nu clevetiti, nu spuneti vorbe desarte, scrie secretele.com.

Chiar daca preotul nu are voie sa duca Sfanta Impartasanie acasa ca ulterior sa se impartaseasca singur, se face o exceptie in cazul oamenilor pe patul suferintei. Acestia sunt impartasiti de preot, chiar daca au mancat, pentru a evita trecerea acestora in nefiinta fara a primi Sfintele Daruri.


parintele argatu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006500 (s)