News Flash:

Serena Williams, in semifinale la Australian Open

25 Ianuarie 2017
1000 Vizualizari | 0 Comentarii
serena williams
Americanca Serena Wililams, numarul 2 mondial, s-a calificat in semifinalele Openului Australiei la tenis invingand-o in doua seturi, 6-2, 6-3, pe britanica Johanna Konta (locul 9 WTA), intr-o partida disputata miercuri la Melbourne. 
Serena devine, astfel, a treia jucatoare de peste 30 de ani calificata in penultimul act la primul turneu de Mare Slem al anului, dupa croata Mirjana Lucic Baroni (34 ani), viitoarea sa adversara, si sora sa Venus Williams (36 ani), care va infrunta o alta reprezentanta a Statelor Unite, Coco Vandeweghe (25 ani). 
Sextupla campioana la Australian Open, Serena Williams, se afla in cursa pentru castigarea celui de-al 23-lea sau trofeu de Grand Slam. Daca va reusi sa-l obtina sambata, ea isi va recupera pozitia de lider al clasamentului WTA, din care a fost detronata de germanca Angelique Kerber, detinatoarea titlului la Melbourne si eliminata in optimile de finala. 
Cea mai mica dintre surorile Williams va disputa cea de-a 34-a sa semifinala de Mare Slem si a zecea consecutiva de la editia 2014 a US Open. 
Adversara sa, Mirjana Lucic-Baroni, numarul 78 mondial, a trecut in sferturile de finala, cu 6-4, 3-6, 6-4, de Karolina Pliskova, a cincea favorita a competitiei, dupa ce anterior reusise sa o elimine pe poloneza Agnieszka Radwanka, a treia jucatoare a lumii. Croata isi continua astfel frumoasa poveste de la actuala editie a turneului de la Melbourne, aceasta fiind prima sa semifinala de Mare Slem dupa o pauza de 18 ani (precedenta a fost in 1999, la Wimbledon, contra germancei Steffi Graf). 
Rezultate - sferturi de finala: 
Mirjana Lucic-Baroni (Croatia) - Karolina Pliskova (Cehia/N.5) 6-4, 3-6, 6-4 
Serena Williams (SUA/N.2) - Johanna Konta (Marea Britanie/N.9) 6-2, 6-3 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005305 (s)