News Flash:

Sebastian Ghita, la DNA

21 Aprilie 2016
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
sebastian ghita2
Deputatul Sebastian Ghita a ajuns joi la sediul DNA Ploiesti, acolo unde trebuie sa anunte procurorii daca detine suma necesara pentru a acoperi cautiunea de 13 milioane de euro, la intrare Ghita lasand sa se inteleaga ca are banii necesari.
"Sper ca am adus ce vor procurorii si incerc sa ma supun deciziilor pe care acestia le-au dat" a spus Ghita la intrarea in sediul DNA Ploiesti.
Deputatul a refuzat sa spuna daca se teme de un nou vot al colegilor parlamentari. In cazul in care Sebastian Ghita nu poate acoperi cautiunea de 13 milioane de euro, procurorii pot face o noua cerere de incuviintare a retinerii si arestarii.
DNA Ploiesti a respins luni garantiile mobiliare si imobiliare depuse de deputatul Sebastian Ghita in contul cautiunii de 13 milioane de euro, considerand ca valoarea bunurilor nu acopera suma dispusa de procuror, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Sebastian Ghita a depus, la data de 11 aprilie, garantii mobiliare si imobiliare constand in activele unei firme pe care acesta o controleaza.
Ghita este acuzat de dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, cumparare de influenta si conducerea fara permis.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006814 (s)