News Flash:

Se reia proba practica pentru permisul de conducere, la Timisoara

22 Mai 2020
938 Vizualizari | 0 Comentarii

La Timisoara se va da din nou proba practica pentru permisul de conducere. Programarile pentru examinari incep din 2 iunie si au prioritate cei care au fost programati deja si nu au putut da aceasta proba din cauza pandemiei de coronavirus. Cei care dau examenul trebuie sa poarte masca de protectie.

Activitatea de examinare la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Timis va reincepe in 2 iunie, cu programarea la proba practica. Programarea la proba teoretica va incepe cel mai probabil de in 15 iunie, dar cu siguranta nu inainte de aceasta data.

Ordinea programarii se face dupa urmatoarele criterii:

    In prima etapa se vor programa candidatii ale caror dosare de examinare pentru proba practica au expirat in perioada 17.03.2020 – 17.05.2020, inclusiv.
    In a doua etapa candidatii care au fost programati pentru sustinerea probei practice in perioada in care aceasta proba a fost suspendata, cu exceptia celor deja programati in prima etapa, vor fi reprogramati automat.

    „Dosarele de examinare se preiau de catre serviciul nostru prin reprezentantii scolilor de soferi. Data programarii va fi comunicata scolilor de conducatori auto pentru proprii candidati, iar datele corespunzatoare vor fi postate pe site-ul Institutiei Prefectului, la sectiunea Servicii Publice Comunitare (http://www.prefecturatimis.ro/servicii.php), candidatii fiind indrumati sa se adreseze scolilor de conducatori auto unde au urmat cursul de pregatire practica”, transmit reprezentantii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Timis.

Cand va prezentati la proba practica trebuie sa respectati indicatiile primite de la reprezentantii scolilor de soferi si de catre examinatori pentru a fi respectate masurile de protectie impuse pentru prevenirea sau aparitia cazurilor de infectare cu COVID-19. La locul de intalnire comunicat candidatilor pentru sustinerea probei practice, vor avea acces numai candidatii si instructorii auto, cu respectarea regulilor de distantare sociala.

    „Atragem atentia asupra purtarii de catre candidat si martor a echipamentelor de protectie, pe toata durata de desfasurare a probei (obligatoriu masti de protectie, optional manusi)”, transmit reprezentantii Serviciului Permise din Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005738 (s)