News Flash:

S-au tras la sorti meciurile din optimile Cupei Romaniei. Pandurii - Dinamo este capul de afis

30 Septembrie 2015
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
cupa rom 1
Meciul dintre Pandurii Targu Jiu si Dinamo Bucuresti este capul de afis al optimilor de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate, miercuri, la Casa Fotbalului.
Cele doua s-au intalnit deja de doua ori in acest sezon competitional, in primul tur al Cupei Ligii Adeplast (2-0 pentru Dinamo) si in campionat (2-2), ambele dati la Drobeta-Turnu Severin.
Steaua, detinatoarea trofeului, va juca pe terenul echipei de liga secunda FCM Baia Mare, liderul Seriei a II-a. Alte meciuri care retin atentia sunt ACS Poli Timisoara — FC Petrolul Ploiesti, CS Concordia Chiajna — CSMS Iasi si FC Viitorul Constanta — FC Botosani.
Partidele, programate intr-o mansa unica, pe terenul echipei de categorie inferioara sau mai slab clasata in editia trecuta a campionatului, vor avea loc in perioada 27-29 octombrie. Meciurile vor avea loc de la ora 14,30, cu exceptia partidelor care sunt televizate. Daca este egalitate, dupa 90 de minute, se procedeaza la prelungiri si, dupa caz, la executarea loviturilor de departajare.
Cluburile programate in Cupa Romaniei nu pot renunta la aceste jocuri si nici nu pot disputa partide amicale in zilele in care au fost programate, sub sanctiunea eliminarii lor din campionatul la care participa.
Tragerea la sorti a avut loc la Casa Fotbalului din Bucuresti, in Sala ''Nicolae Dobrin'', si a fost coordonata de Gabriel Bodescu, secretar adjunct al Federatiei Romane de Fotbal.

Programul meciurilor din optimile de finala: 
FC Viitorul Constanta 2 (III) — CFR 1907 Cluj 
FC Brasov (II) — AFC Astra Giurgiu 
SC Bacau (II) — ASA Targu Mures 
FCM Baia Mare (II) — Steaua Bucuresti 
ACS Poli Timisoara — FC Petrolul Ploiesti 
CS Concordia Chiajna — CSMS Iasi 
FC Viitorul Constanta — FC Botosani 
Pandurii Targu Jiu — Dinamo Bucuresti
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004865 (s)