News Flash:

Roxana Vasniuc, in lacrimi

29 Iulie 2016
1559 Vizualizari | 0 Comentarii
roxana vasniuc plange
Roxana Vasniuc a trecut printr-o ultima perioada dificila, in care problemele personale nu i-au dat pace deloc. Vedeta TV a izbcnit, joi seara, in lacrimi, la un post de televiziune, in urma unei discutii avute cu mama ei.
Femeia care i-a dat nastere a intrat in legatura directa prin telefon si a incercat sa ii dea un imbold si sa treaca peste dezamagirea cauzata de fostul ei iubit, Ionut si lupta pentru fetita pe care o au  impreuna. 
"De cand era mica voia sa fie in televiziune. Daca acum, cu Ionut, n-a fost sa fie... Asta e. Nu ne pare rau. Nu ne-am mai vazut de luna trecuta. I-am spus sa fie cuminte si sa aiba grija de fetita. Asta este Roxana, nu mai plange. Ai grija de fetita mea si s-o iubesti mult",  a marturisit femeia. 
Cuvintele calde ale mamei sale au atins un punct sensibil si au emotionat-o si mai tare. Roxana Vasniuc a izbucnit in lacrimi.
"Poate sa-si vada copilul oricand doreste. In mod normal, doua weekend-uri pe luna. Daca nu mai poate de dorul ei, eu nu am nicio problema. Este copilul lui. Din partea mea, are tot sprijinul (...) Nu-mi pare bine ca m-am despartit de parintii mei. Dumnezeu o sa le dea tarie sa fie fericiti. Niciodata n-avem o siguranta. Indiferent daca voi avea parte de sustinere din partea lui, sau daca va trebui s-o cresc singura, intotdeauna va avea tot ce e necesar pentru buna crestere si dezvoltare a unui copil. E binecuvantarea lui Dumnezeu ce s-a revarsat asupra mea, cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat de cand exist. E singurul lucru care-mi aduce fericire in fiecare zi. Am plans in aceasta seara, e normal. S-au acumulat multe lucruri in sufletul meu. Copilul ma face sa uit de toate relele si mizeriile acestei lumi in care traim. Oamenii nu mai pretuiesc familia. Li se par mai importante cateva distractii de moment. Cand ne e mai greu, cu asta ramanem de fapt. Doar cei apropiati ne sunt alaturi. Nu masini, haine sau ceasuri de firma", a spus Roxana Vasniuc despre fostul ei iubit.

roxana vasniuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006320 (s)