News Flash:

Romania a castigat la limita amicalul cu Lituania. Ce spune selectionerul Iordanescu

24 Martie 2016
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
iordanescu qmagazine ro 67287600
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, pe teren propriu, cu reprezentativa Lituaniei, scor 1-0, intr-un meci amical disputat la Giurgiu.
A marcat: Stanciu 65'.
1-0: Nicusor Stanciu a deschis scorul cu un sut frumos de la aproximativ 25 de metri. Stelistul confirma astfel momentul excelent pe care il traverseaza. Este primul gol la nationala pentru Stanciu, din a doua aparitie.
Romania: Pantilimon - Matel, Chiriches, Moti, S. Filip (Tosca 86') - Pintilii, Sanmartean (Hoban 59') - Torje (Ivan 58'), B. Stancu (Hora 76'), Fl. Tanase (Stanciu 46') - Rusescu (Keseru 46'). Selectioner: Anghel Iordanescu.
Lituania: Zubas - Vaitkunas, Georgas, Girdvainis, Andriuskevicius - Slivka (Kuklys 68'), Zulpa - Petravicius (Veliulis 84'), Cernych (Panka 83'), Luksa (Mikoliunas 58) - Spalvis (Matulevicius 68'). Selectioner: Edgaras Jankauskas.
Cartonase galbene: - / Girdvainis 80'.
Arbitri: David Fernandez Borbalan (Spania), Roberto Díaz Perez del Palomar (Spania), Angel Nevado Rodríguez (Spania).
Stadion: "Marin Anastasovici", Giurgiu. Spectatori: 5000.
A fost al 14-lea meci fara infrangere pentru nationala Romaniei in meciurile oficiale (amicale si de calificare la EURO 2016). Ultima infrangere a Romaniei intr-un meci amical dateaza din luna iunie 2014, 1-2 cu Algeria. Ultimul esec al "tricolorilor" intr-un meci oficial s-a inregistrat in noiembrie 2013, 1-3 cu Grecia.
Romania va mai disputa un meci amical, duminica, la Cluj-Napoca, cu Spania, de la ora 21.45.
Iordanescu: Am avut momente moarte, jocul a fost influentat de lipsa de omogenitate
Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal, a declarat ca jocul de sambata a fost influentat de lipsa de omogenitate, dar au fost si lucruri pozitive, dupa meciul amical Romania-Lituania, scor 1-0.
"Cred ca pot spune ca s-a incheiat cum trebuie, prin prisma faptului ca am castigat. Chiar daca am castigat cu 1-0, am avut multe momente bune, dar trebuie sa precizez ca am avut si momente moarte in echipa noastra. Trebuie sa luam in calcul si ca am avut multe schimbari, am avut jucatori care au debutat si tin sa-l remarc aici pe Nicusor Stancu (n.r.-Stanciu). Publicul a fost cald cu echipa nationala, iar gazonul a fost bun. Sper ca pana la ora jocului de duminica sa se corecteze problema cu gazonul la Cluj", a declarat Anghel Iordanescu la Dolce Sport.
Selectionerul Romaniei s-a plans si de situatia celor mai multi stranieri, care prind rar echipa: "Matel nu joaca la echipa lui de club, Torje nu mai este titularul pe care il stiam la echipa de club. Mai sunt si altii, dar o sa ma opresc aici."
Iordanescu sustine ca a menajat mai multi titulari in amicalul cu Lituania, iar cu Spania vom arata altfel: "Am menajat si cativa jucatori pentru meciul cu Spania, jucatori care au dus greul in meciurile din preliminarii. Vom schimba personajele la meciul cu Spania, nu sistemul", a declarat Anghel Iordanescu la Dolce Sport.

stanciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006026 (s)