News Flash:

Revelion la... SURF! Ce vedeta din Romania a petrecut noaptea dintre ani pe plajele insorite ale Californiei

5 Ianuarie 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
surf nastase2
Dupa ce a facut bradul si a impodobit toata casa, Amalia Nastase impreuna cu fetele pe care le are cu fostul tenismen Ilie Nastase, cu micutul Toma si Razvan, noul ei partener, s-au imbarcat cu destinatia Los Angeles, lasand casa impodobita pentru vecini. Amalia Nastase si-a dus copiii la surf.
Anul acesta, Amalia nu a vrut sa faca sarbatorile in Romania, ci a preferat sa plece in State, la Los Angeles. Alaturi de Razvan Vasilescu, cele doua fiice Alessia si Emma, dar si micutul Toma, fosta sotie a lui Ilie Nastase l-a asteptat pe Mos Craciun in costum de baie, chiar pe plaja. Desi nu au avut zapada, cele doua fiice, Alessia si Emma, s-au bucurat nespus ca au putut sa faca baie in Oceanul Pacific, mai ales ca sunt mari amatoare de surf.
„Impodobim toata casa si plecam la Los Angeles. Dupa ce o impodobim fugim repede acolo. Este pentru prima data cand Toma zboara cu avionul si m-am gandit eu sa zboare 13 ore si jumatate ca sa stiu o treaba. El este cumintel, dar are foarte multa energie, dar in acelasi timp cuminte. Nu stiu cum sa explic. Adica te intelegi cu el, daca ii spui cuvintele pe care vrea sa le auda”, ne-a declarat Amalia cu cateva zile inainte sa plece in America, scrie Libertatea.ro.
Amalia Nastase si-a dus copiii in America
Dupa prima experienta cu avionul, Toma s-a trezit direct pe plaja unde surorile mai mari l-au invatat imediat cum trebuie sa stea pe placa. Din pacate, fiul Amaliei este mult prea mic pentru a lua lectii de surf, insa Alessia si Emma s-au oferit sa astepte pana cand va avea stabilitate sa stea pe placa.

Galerie Foto

amalia_nastase
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006013 (s)