News Flash:

Reteta zilei: o ciulama delicioasa cu pui si ciuperci

25 Iulie 2014
2452 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum sa preparam o ciulama cu pui si ciuperci
Ingrediente
o ceapa mare
un borcan ciuperci fierte si feliate
o foaie de dafin
o lingurita vegeta de casa
150 ml apa
4-5 linguri pline cu smantana 25%grasime
4-5 catei usturoi
marar
sare
piper
10 aripioare de pui
ulei
zeama de la 1/3 lamaie
o foaie de dafin
3 catei usturoi
sare
piper
Mod de preparare
Spala aripioarele de pui si curata-le. Intr-o tigaie adanca pune ulei, lasa-l sa se infierbante si pune aripioarele la prajit. Adauga foaia de dafin, usturoiul tocat, sare, zeama de lamaie si pune capac peste tigaie. Lasa sa se prajeasca aripioarele inabusit. Pune intr-un vas de tuci putin ulei si cand e incins adauga ceapa taiata juliene. Lasa2-3 minute si adauga si ciupercile. Caleste totul 6-7 minute amestecand. Adauga apoi apa cat sa cuprinda amestecul, sare, o foaie de dafin, o lingura de vegeta, si lasa la fiert la foc mic. Ceapa trebuie sa fie fiarta bine. Daca e cazul mai adaugi putina apa. Toaca usturoiul si adauga-l cu 5 minute inainte de a fi gata ciulamaua. Adauga smantana, omogenizeaza si presara marar. Opreste focul si…cam atat Serveste cu mamaliguta. Pofta buna! 

sare piper
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007646 (s)