News Flash:

Razvan Burleanu a castigat clar alegerile pentru sefia FRF, inca din primul tur

19 Aprilie 2018
868 Vizualizari | 0 Comentarii
burleanu

Razvan Burleanu a castigat alegerile din primul tur. Anuntul a fost facut de omul sau din Comisia de Validare a Voturilor, iar din sala s-au auzit aplauze.
UPDATE

Razvan Burleanu a castigat alegerile cu 168 de voturi din 254, adica un procent de 66,1% din voturi.

Ionut Lupescu a reusit sa stranga, conform Prosport, doar 78 de voturi, in timp ce Marcel Puscas a strans doar 8 voturi..
Ilie Dragan nu a adunat niciun vot.

Favoriti in cursa pentru conducerea Federatiei de Fotbal au fost presedintele Federatiei Romane de Fotbal, favoriti fiind Razvan Burleanu si fostul oficial de la UEFA, Ionut Lupescu.

Dumitru Dragomir, despre victoria de la FRF: Bine le-a facut! Miscati in front,patiti la fel ca Gica

Dumitru Dragomir, unul dintre cele mai vocale personaje din fotbalul romanesc inaintea alegerilor, a reactionat la putin timp dupa victoria zdrobitoare a lui Razvan Burleanu in scrutinul de la Casa Fotbalului.

"A facut pipi pe toti! Pe cinci televiziuni, pe Generatia de Aur, pe politica, pe toti. Dar bine le-a facut!", a spus "Oracolul din Balcesti", pentru ProSport, inainte sa ofere detalii din "dedesubturile" alegerilor:

"Cei care l-au sprijinit pe Burleanu au dat un semnal: Miscati in front, patiti la fel ca Gica Popescu. A fost o lupta intre politica si altii, nu vreau sa le pronunt numele, dar o parte a tarii e foarte tare. Au fost presiuni foarte mari, frica domina Romania!".

Dupa ce a strans doar opt voturi in scrutin, Marcel Puscas a anuntat ca pleaca din fotbalul romanesc, iar vestea nu i-a picat bine lui Dragomir: "Saracul de Puscas, imi pare foarte rau pentru el", a mai spus fostul sef al Ligii.

Mircea Lucescu, dupa votul pentru conducerea FRF: Futsalul si fetele au decis votul

Selectionerul Turciei, Mircea Lucescu, se declara dezamagit de rezultatele alegerilor pentru presedintia FRF, care a spus ca votantii din futsal si din fotbalul feminin au fost decisivi.

"Futsalul si fetele au decis votul. A castigat administratia impotriva performantei din fotbal. Din acest moment am pierdut un numar important de fosti jucatori. Sunt dezamagit, sincer va spun. O sa vedem... Dincolo de a conduce o federatie de fotbal, exista si o responsabilitate extraodinara fata de suporteri. Performantele pot fi aduse de cei care au facut performanta pe terenul de fotbal. Astia suntem... Fiecare competitie infiintata in ultimul an a decis votul fotbalului feminin si a fotbalului in sala. E o pata pentru toata tara, nu doar pentru fotbal", a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

STIREA INITIALA

Alegerile pentru sefia FRF sunt programate sa inceapa miercuri, de la ora 11.00, la "Casa Fotbalului" unde 257 de electori din toata tara vor vota ocupantul celui mai important birou de pe strada Emilian Serbanica pentru urmatorii patru ani. Creditati cu cele mai mari sanse sunt Razvan Burleanu, actualul sef, si fostul oficial de la UEFA, Ionut Lupescu. In cursa s-au mai inscris Marcel Puscas si Ilie Dragan. Dosarul lui Sorin Raducanu, fost atacant la Dinamo si Sportul, a fost respins.

Oamenii de fotbal anticipeaza o lupta umar la umar intre Lupescu si Burleanu, castigatorul urmand a se decide la fotofinis, desi ambii favoriti si-au exprimat, in ultimele zile, crezul ca se vor impune detasat si ca nu va mai exista turul al doilea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007607 (s)