News Flash:

Putina lume stie asta. De ce se vand clementinele cu tot cu frunze

4 Iunie 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
clementine

Cu siguranta ca ai avut ocazia sa observi ca in toate magazinele clementinele, dar si restul itricelor se vand doar cu codite si cu frunze. Mai ales in sezonul rece cand acestea impanzesc toate rafturile pentru ca e perioada in care le consumam cel mai des. Dar te-ai intrebat vreodata de ce se procedeaza anume asa?

Nu este vorba despre lacomia vanzatorilor despre care se spune ca ar face orice doar ca sa mai castige ceva la cantar. Ci pur si simplu, cu fruzele si coditele pe ele, clementinele isi vor pastra prospetimea pentru mai mult timp.

Tu doar profita de faptul ca acestea se gasesc la dispozitia ta pe tot parcursul anului si consuma-le in mod regulat pentru ca asa vei putea sa beneficiezi de cel mai bun ajutor natural pentru sanatatea ta. In plus, clementinele sunt foarte dulci, numai bune de mancat.

Nu au deloc samburi, intrucat reprezinta o combinatie dintre portocale si mandarine. Au aroma mandarinelor, doar ca sunt mult mai parfumate, iar spre deosebire de portocale, sunt mult mai mustoase.

Au calorii foarte putine, o suta de grame de clementine au doar 46 de calorii. Dua clementine consumate una dupa cealalta sunt perfecte pentru un mod sanatos de alimentatie.

Desigur au un continut foarte mare de vitamina C, doar fac parte din familia de citrice. De exemplu, o clementina contine 36 de mg. Este un fruc de mare ajutor pentru imunitate, pentru piele, pentru par si bineinteles pentru silueta.

Dar clementinele nu contin doar vitamina C ci si vitamina A, respectiv este foarte buna pentru sanatatea ochilor, pentru piele si chiar pentru inima.Betacarotenul se gaaseste de obicei in fructele si in legumele care sunt de culoare galbena sau portocalie. Din doar doua clementine consumate zilnic iti poti lua toata doza de vitamina A

Abunda in fier si in magneziu, de aceea sistemul muscular si cel nervos au doar de castigat si isi imbunatatesc functionarea. Pe langa aceste doua elemente mai contine si ptasiu si datorita acestui lucru vei avea tensiunea arteriala la nivelul optim. te va ajuta in cazul migrenele, la durerile de articulatii, si chiar te va scapa de balonare.

O alta functie benefica a clementinelor care nu poate fi neglijata este aceea ca reduce nivelul de colesterol. Datorita faptului ca sunt foarrte bogate in fibre, digestia va poate sa devina mai buna si respectiv colesterolul din sange va scadea.

Daca vrei sa urmezi o cura de detoxifiere completa a organismului poti folosi clementinele pentru ca iti vor curata complet organismul.


suta grame alimentatie vitamina clementina clementine
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005556 (s)