News Flash:

Programări la salon cu Stailer în doar 5 minute

20 Aprilie 2021
783 Vizualizari | 0 Comentarii
stailer timisoara

Aspectul fizic este important și cu cât o persoană este mai aranjată, cu atât stima de sine este mai ridicată. Fiecare zi în care o persoană se pregătește foarte atent de la cel mai mic detaliu până la ultimul, poate fi considerată încă de la început o zi reușită. Totuși unele aspecte nu pot fi aranjate așa cum trebuie în propria casă și este necesară o vizită la salon.

Indiferent dacă este vorba despre bărbați sau de femei, programările la salon sunt destul de greu de obținut și oricine are nevoie de intervenția unei persoane specializate în domeniu, pentru a evita un dezastru. Având în vedere că programările necesită mult timp și apeluri date în zadar la diferiți stiliști, a apărut Stailer pentru a facilita tot acest proces. Aceasta este o platformă care permite programarea la salon online, în doar câteva minute.

Servicii complete la o singură vizită la salon

În doar câteva minute te poți programa la orice serviciu din domeniul hair & beauty, chiar și la același salon. Platforma activează momentan doar în câteva orașe mari ale țării și anume Cluj, Timișoara, Iași, București și Oradea. Astfel, dacă ești din Timișoara poți vedea toate saloanele înscrise în același loc, alături de lista cu disponibilități în ziua și la ora la care ai timp să mergi.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi Stailer.ro și să selectezi serviciile de care vrei să dispui. După selecție va fi afișată lista cu stiliștii disponibili, alături de poza lor, lucrările, salonul la care lucrează și lista de prețuri. În acest fel, fiecare persoană poate alege stilistul care se pliază cel mai bine pe dorințele sale.

Fiecare bărbat are nevoie de un tuns de la o persoană specializată. Pe site poate fi găsit chiar și un barbershop in Timisoara, la care poți beneficia de servicii complete cu privire la barbă, mustață și tunsoare. Femeile se pot programa la același salon pentru mai multe servicii. O singură vizită la salon poate aduce schimbări cu privire la coafură, sprâncene, manichiură și orice alt aspect din această categorie. O schimbare completă care aduce cu sine o atitudine pozitivă și o stare de fericire.

Beneficiile Stailer

Stailer este complet gratuit pentru orice utilizator și este foarte ușor de utilizat. Poate fi accesat de oricine și poți beneficia de servicii chiar dacă nu ai un cont creat. Totuși, acesta vine la pachet cu anumite beneficii, precum reminder-ul care poate fi setat oricând. Acesta are rolul de a aminti persoanei în cauză de programare. Având în vedere că toată lumea este ocupată, cu multe griji și sarcini de îndeplinit, acesta poate fi salvarea care evită pierderea programării. Totul se realizează online, chiar și anulările. Dacă din orice motiv nu mai poți ajunge, anulezi programarea și stilistul este anunțat în timp util.

Platforma are o hartă inclusă care ajută la găsirea locului mult mai repede, fără drumuri pierdute pe alte străzi. Saloanele au locația exactă și astfel poți ajunge și la timp. Cei care au cont pot vedea toate programările și saloanele la care au fost și când au beneficiat de anumite servicii, astfel încât vor ști când ar trebui să stabilească următoarea întâlnire cu stilistul. Totul este simplu și gratuit, la îndemâna oricui.

Contact:

support•stailer.ro.


beneficiile stailer
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005408 (s)