News Flash:

Prognoza meteo pentru week-end

20 Mai 2016
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme 1
Cerul va fi variabil in vestul, nord-vestul si nordul tarii, iar in celelalte regiuni, va prezenta innorari si va ploua, informeaza ANM.
Sambata
IN TARA
Ploile, indeosebi cu caracter de aversa, in general slabe cantitativ, insotite si de descarcari electrice, vor fi mai frecvente in a doua parte a zilei si seara, pe arii mai extinse in Oltenia, jumatatea de sud a Banatului si in cea de vest a Munteniei, zona Carpatilor Meridionali si Orientali, centrul si sudul Moldovei. Punctiform, vor mai fi posibile caderi de grindina. Noaptea, astfel de manifestari, specifice instabilitatii atmosferice, vor deveni izolate. Vantul va sufla slab pana la moderat cu intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Din punct de vedere termic, vremea va fi apropiata de normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade in Subcarpatii Getici, pana in jurul a 25 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade. 
BUCURESTI
Cerul va avea innorari temporare, iar in cursul zilei, trecator vor fi averse slabe, posibil si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 10...12 grade.
 
Duminica
Vremea va fi in general frumoasa, desi vor mai fi innorari, averse si descarcari electrice, dar numai izolat, indeosebi dupa amiaza si seara, mai ales la munte. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice se vor mentine apropiate de cele normale, specifice perioadei. Maximele, in mare parte din tara, mai ridicate decat cele din ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 20 si 27 de grade. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 14 grade, usor mai mici in estul Transilvaniei, dar si mai mari pe litoral. 
 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004985 (s)