News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

9 Martie 2018
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi slabe, de scurta durata, ziua in regiunile estice, sud-estice si centrale, iar seara si noaptea in cele nordice. 

La munte, indeosebi in nordul Carpatilor Orientali, se vor semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in special pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 grade in estul Transilvaniei si 5 grade in Dealurile de Vest si pe litoral. Cu precadere la inceputul intervalului, in zonele joase de relief, pe arii restranse se va semnala ceata.

SAMBATA. Valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul anterior, astfel incat in cea mai mare parte a tarii, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor situa intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre 0 si 7 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre -3 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe indeosebi in partea a doua a intervalului, local in jumatatea vestica a teritoriului si izolat in rest. La munte, la peste 1500 m, trecator mai pot fi precipitatii si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, in special din sud si sud-est.

DUMINICA. Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar cele minime intre -1 si 11 grade. In regiunile intracarpatice si la munte, cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar pe crestele montane vor fi posibile si precipitatii sub forma de ninsoare. In restul teritoriului, cerul va avea innorari trecatoare, iar burnita sau ploi izolate vor fi in a doua parte a intervalului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul noptii in vest si la munte, in special la altitudini mari. Dimineata si noaptea, cu precadere in zonele joase din sudul si estul tarii, local va fi ceata.

LUNI. Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasa perioada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 19 grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar pe crestele montane pot fi si precipitatii sub forma de ninsoare. Izolat vor fi posibile cantitati mai importante de apa. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in vest, la munte si pe arii restranse in rest.

TENDINTA

Valorile termice vor fi mai scazute decat in zilele precedente in jumatatea de est a tarii, dar comparabile cu acestea in cea de vest. Temporar vor fi precipitatii, posibil mai importante cantitativ in prima zi.


vremea sambata temperaturile maxime duminica luni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006771 (s)