News Flash:

PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi

31 Mai 2016
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu precadere in sud si in est, astfel ca maximele termice se vor incadra intre 23 si 31 de grade, informeaza ANM.

IN TARA
Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare, ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice local in regiunile vestice, in special in zonele montane si submontane si izolat in extremitatea de est si sud-est.
Incepand cu orele serii insa, gradul de instabilitate atmosferica se va accentua in jumatatea de vest, unde aversele si descarcarile electrice vor fi frecvente si pe arii restranse vor fi insotite de caderi de grindina si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 40 l/mp. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade.

LA BUCURESTI:
Pe parcursul zilei, vremea va fi calduroasa, cerul variabil la senin, iar maxima termica se va situa in jurul valorii de 30 de grade. In a doua parte a noptii insa vor fi innorari si conditii pentru averse. Vantul va sufla slab si moderat.  Temperatura minima va fi de 16...18 grade.
JOI

IN TARA
Vremea va fi in general instabila, iar valorile termice, in scadere in toata tara, se vor apropia de cele normale pentru inceputul lunii iunie. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in toate regiunile, dar mai frecvente in nord, in centru si in est.
Ploile vor avea si caracter torential,  local se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...30 l/mp si izolat va cadea grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade. 

in tara joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005968 (s)