News Flash:

Prognoza meteo pentru acest week-end

24 Februarie 2017
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
frig1
Vremea se va raci, devenind normala termic pentru aceasta data. Temperaturile maxime se vor incadra intre 2...3 grade in depresiuni si 9...10 grade in sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade, informeaza ANM.
Sambata

IN TARA
 In cursul zilei, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii care vor fi si sub forma de aversa, indeosebi in sudul, estul si centrul tarii. In regiunile sudice, precum si la munte, se vor cumula cantitati de apa de 10...15 l/mp. Noaptea, cerul va deveni variabil si se vor semnala precipitatii slabe, pe arii restranse in sud si cu totul izolat in rest.
In zona de munte vor predomina ninsorile, in Transilvania si Moldova vor fi precipitatii mixte, iar in celelalte regiuni vor fi mai ales ploi. Cu precadere in prima parte a intervalului, local si temporar vantul va avea intensificari in regiunile sudice, estice si centrale, cu viteze de 50...60 km/h, iar in zona montana inalta va spulbera zapada.

BUCURESTI
Vremea se va raci accentuat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minima va fi de -2...0 grade. Cerul va fi mai mult noros in cursul zilei si la inceputul noptii cand vor fi precipitatii moderate cantitativ, mai ales averse, predominant sub forma de ploaie. In a doua parte a noptii, cerul va deveni variabil. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari in prima parte a intervalului, apoi va slabi treptat.
Duminica
IN TARA
Valorile termice vor fi apropiate de normele perioadei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 11 grade, iar cele minime intre -4 si 3 grade, mai coborate in estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros. Spre seara si noaptea, local in regiunile nord-vestice vor fi precipitatii slabe, mixte, iar in nordul Carpatilor Orientali vor fi mai ales ninsori.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in special in timpul zilei, in zona montana inalta si la cote mai reduse in Moldova. In zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona de munte. Temperaturile maxime, mai scazute decat cele din ziua precedenta, in regiunile sudice, se vor situa intre 2 si 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 3 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat va fi ceata. 

sambata in tara bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005160 (s)