News Flash:

Probleme la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes

1 Iulie 2016
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Victor Babes Timisoara
Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a ramas doar cu banii de salarii pe luna iunie, dupa cum spune directorul acestei unitati sanitare, Voichita Lazureanu. Unitatea sanitara nu mai are bani pentru plata serviciilor medicale si implicit a furnizorilor de utilitati.
Reprezentantii spitalului din Timisoara spun ca nu mai semneaza actul aditional cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Timis din cauza faptului ca banii pe luna iunie nu sunt destui si vor sa apara in fata unei comisii, la Bucuresti, formata la nivelul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), care sa medieze neintelegerile dintre CJAS si spital, scrie tion.ro.
„Avem bani doar de salarii si tichete, nu avem niciun leu pentru furnizori, de niciun fel, nici utilitati. Sunt doar bani de salarii si tichete pe luna iunie, adica pentru data de 15 iulie, atunci cand dam salariile. Avem un pic peste 1.200.000 lei pentru salarii si tichete pentru 340 de angatjati”, spune Voichita Lazureanu, directorul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes Timisoara.
Spitalul ar mai avea nevoie de aproximativ 300.000 de lei pe luna iunie pentru plata furnizorilor si a utilitatilor. Dar nu-i are. Spitalul a mai fost in impas, iar CJAS Timis a luat banii de pe luna iunie si i-a impartit pe lunile precedente, unde spitalul avea nevoie. In acest fel, unitatea medicala a ramas descoperita pe aceasta luna, iar reprezentantii spitalului avertizau inca de atunci ca se va intampla acest lucru.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005914 (s)