News Flash:

Probleme de sanatate care se pot trata cu... sex

19 Ianuarie 2016
1310 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex acc
Expertii sustin ca sexul regulat este cheia mentinerii tineretii si sanatatii fizice si psihice. Este stiintific dovedit ca activitatea sexuala are efecte vindecatoare, in special in cazul bolilor psihosomatice dar combate si alte probleme de sanatate.

Mentine inima sanatoasa

Dieta sanatoasa si sexul te ajuta sa tii bolile de inima la distanta. ,,Sexul creste fluxul sangelui, iar doua partide de amor pe saptamana reduc la jumatate riscul atacului de cord”, sustine dr, Desmond Ebanks.

In timpul sexului, nivelul testosteronului barbatilor creste ajutand la intarirea muschilor si oaselor si, in acelasi timp, scade colesterolul rau.

Amelioreaza durerile artritei

Sexul te poate scapa de durerile de cap sau de cele provocate de arttrita. Daca esti mereu stresat, nu exista terapie mai buna decat o partida de amor.

Te ajuta sa slabesti

Vrei sa scapi de cateva kilograme, insa nu ai timp pentru mers la sala? Nicio problema, poti inlocui exercitiile fizice cu o activitate mai placuta: sexul. In timpul unei partide de sex de o jumatate de ora, poti arde intr 75 si 150 de calorii, potrivit doctorului Desmond Ebanks.

Amelioreaza simptomele sindromului premenstrual

Cercetatorii au descoperit ca o viata sexuala regulata amelioreaza simptomele sindromului premenstrual. (sursa: doctorulzilei.ro)

sexul regulat probleme sanatate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006722 (s)