News Flash:

Primul discurs al Papei Francisc in Adunarea Generala ONU

25 Septembrie 2015
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
papa francisc2
Papa Francisc abordeaza tematica refugiatilor, a incalzirii globale si a saraciei in primul discurs rostit in Adunarea Generala a Natiunilor Unite, relateaza site-ul agentiei Reuters.
Papa Francisc a ajuns la New York joi seara, venind de la Washington, unde a vorbit in Congresul SUA despre subiecte sensibile pentru societatea americana precum pedeapsa cu moartea, avortul, casatoria traditionala, imigratia si comertul cu armament.
"Lumea noastra a devenit din ce in ce mai mult un spatiu al conflictelor, al urii si atrocitatilor brutale comise in numele religiei. Lumea noastra se confrunta cu o criza a refugiatilor de o magnitudine care nu a mai fost de la al II-lea Razboi Mondial", a declarat Francisc referindu-se la subiectele pe care le va aborda la reuniunea Natiunilor Unite. O alta tema preconizata va fi cea a incalzirii globale.
Dupa discursul in Adunarea Generala ONU, suveranul pontif se va deplasa in zona Ground Zero", unde se aflau Turnurile WTC doborate pe 11 septembrie 2001. Papa va vizita apoi o scoala catolica elementara din cartierul Harlem.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005841 (s)