News Flash:

Primarul Robu a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei la Roma

4 Decembrie 2015
1634 Vizualizari | 1 Comentarii
robu primar
Primarul Timisoarei a sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei la Roma, alaturi de comunitatea de romani din Italia. Edilul s-a laudat fanilor de pe Facebook cu vacanta lui, prezentand mai multe imagini cu el si cu… statuile si vestigiile din capitala Italiei.
Robu a fost impresionat de cum s-au descurcat romanii care au decis sa paraseasca Romania si sa-si refaca viata peste hotare.
„In prima zi am avut intalniri cu membri ai comunitatii romane din Roma – medici, ingineri, avocati, patroni etc. – si cu oameni de afaceri italieni importanti. A fost, pentru mine, o adevarata incantare sa vad cum concetatenii romani, plecati din tara la disperare, am putea spune, vazandu-se fara sanse sa-si poata castiga existenta intr-un mod demn, prin valorificarea priceperilor lor innascute si dobandite – asa cum ar trebui sa se intample printr-o societate normal asezata – au reusit nu numai sa-si castige existenta pentru ei si familiile lor, dar si sa dezvolte afaceri prospere, ajungand la cifre de afaceri impresionante si la un numar de angajati asijderea – majoritatea covarsitoare romani, bineinteles, dar si destui italieni. A fost o incantare, de asemenea, sa mi se vorbeasca de catre italienii cu care am stat de vorba, numai de bine despre diversi lucratori romani – medici, avocati, secretare, asistente medicale, receptionere, chelneri, ospatarite, constructori, instalatori, lacatusi, tamplari, muncitori agricoli, etc., dar si despre copiii acestora – si asta m-a miscat si mai mult”, a scris Robu pe reteaua de socializare, scrie tion.ro.
Edilul sustine ca a participat la un eveniment numit „Impreuna, pentru a ne cunoaste mai bine, de Ziua Nationala a Romaniei”, la care au participat peste 7.000 de romani. Au avut parte de bucate traditionale romanesti si de spectacole de muzica populara, sustinute de indragitele interprete Maria Dragomiroiu si Irina Loghin.
Primarul Timisoarei le-a povestit prietenilor de pe Facebook si despre… monumentele Italiei, cu care s-a si pozat. De asemenea, printre pozele puse pe reteaua de socializare se regasesc si unele cu vestigii istorice.

Galerie Foto

robu_la_roma
primarul timisoarei robu roma
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004573 (s)