News Flash:

Primarul din Sinaia, la DNA

22 Aprilie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
vlad oprea
Primarul statiunii prahovene Sinaia, Vlad Oprea, s-a prezentat, in aceqasta dimineata, la sediul DNA Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare, acesta va fi audiat in calitate de suspect intr-un dosar de coruptie. Conform surselor citate, este vorba de dosarul judecatoarei Ruxandra Popescu de la Judecatoria Sinaia, urmarita penal pentru luare de mita si abuz in serviciu savarsite in legatura cu pronuntarea unei hotarari in detrimentul Primariei Sinaia.
Potrivit unui comunicat de presa emis in luna martie de DNA, exista aspecte care arata ca, in vara anului 2010, in calitate de magistrat judecator, Ruxandra Popescu a acceptat promisiunea facuta de o persoana care, la acea data, ocupa o functie de conducere in Politia Sinaia, de a i se plati un folos necuvenit in schimbul pronuntarii unei hotarari judecatoresti favorabile intereselor sale si intr-un termen scurt. Astfel, judecatoarea a primit, prin intermediar, un folos necuvenit in valoare de aproximativ 500 euro, se arata in comunicat.


"Ca urmare a faptului ca acceptase promisiunea de a primi un folos necuvenit, in calitate de judecator la Judecatoria Sinaia, investita fiind cu solutionarea unui dosar civil, suspecta Popescu Ruxandra si-a incalcat atributiile de serviciu si, la data de 11 noiembrie 2010, a pronuntat o solutie vadit contrara dispozitiilor legale, prin care a dat castig de cauza reclamantilor, in detrimentul Primariei Sinaia", precizeaza comunicatul.

vlad oprea dna ploiesti audiat suspect ruxandra popescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004466 (s)