News Flash:

Primaria Timisoara vrea sa cumpere tramvaie noi cu fonduri europene

4 Mai 2016
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai armonia
Regia Autonoma de Transport Timisoara se transforma in societate comerciala, pentru a putea accesa fonduri europene, au anuntat, marti, reprezentantii primariei. Unul dintre cele mai importante proiecte care va fi depus pentru fonduri europene se refera la achizitia de noi tramvaie, insa autoritatile locale sustin ca vor continua modernizarea tramvaielor vechi ale RATT.
„Noile” mijloace de transport pe sine, adica cele trimise pentru modernizare in Arad si Pascani, au avut nevoie de mai bine de jumatate de an pentru a fi reabilitate. Se lucreaza de zor la ele, ne-au transmis autoritatile locale, ele urmand sa vina la Timisoara… in luna iunie. Au fost duse in Arad si Pascani in iarna anului trecut, scrie tion.ro.
In timp ce modernizeaza tramvaiele vechi, reprezentantii primariei vor depune un proiect pentru achizitia de tramvaie noi, sperand sa poata obtine fonduri europene. Se lucreaza deja la documentatie, iar RATT se va transforma, in timp, in societate comerciala, tocmai pentru a putea accede la fonduri de la Uniunea Europeana. Momentan nu s-a stabilit cate tramvaie noi ar putea fi cumparate pentru Timisoara, pentru ca nu a fost deschisa inca linia de finantare a UE.

ratt pascani timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004856 (s)