News Flash:

Presedintele ales Klaus Iohannis sarbatoreste 1 Decembrie la Alba Iulia

1 Decembrie 2014
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Aproximativ 500 de persoane participa, luni, la deschiderea manifestarilor de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale, la eveniment fiind asteptat si presedintele ales Klaus Iohannis.
Manifestarile au inceput in jurul orei 9.30 cu festivitatile solemne de depuneri de coroane la statuile lui I.I.C Bratianu si Iuliu Maniu din centrul municipiului Alba Iulia, urmate de ceremonii solemne la statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul si la busturile Regelui Ferdinand si Reginei Maria din fata Catedralei Reintregirii.
Presedintele ales Klaus Iohannis este asteptat sa participe la o parte din manifestarile organizate la Alba Iulia. El ar urma sa fie prezent la parada militara, programata dupa ora 12.30, dupa care va pleca din Alba Iulia.
Un numar de 860 de militari si peste 40 de mijloace tehnice de lupta, printre care si trei avioane MiG-21 Lancer, vor participa la parada militara. Trupele participante la parada sunt din structuri ale Ministerului Apararii, Ministerului Administratiei si Internelor si Serviciului Roman de Informatii. Coordonatorul paradei este comandantul Diviziei IV Infanterie "Gemina” Cluj – Napoca, generalul de brigada Adrian Tonea. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008648 (s)