News Flash:

Premierul Florin Cîțu: „Până la 1 august sperăm să avem 50-60% din populația României vaccinată”

27 Mai 2021
1482 Vizualizari | 0 Comentarii
florin citu

Florin Cîțu a afirmat, miercuri seară, că rata de vaccinare împotriva COVID-19 în București a ajuns la 42%. Astfel, prim-ministrul a mai precizat că speră ca până la 1 august, să fie vaccinată 50% din populația României.

„După 1 august, putem să vorbim de alte relaxări. Până la 1 august, sperăm să avem 50-60% dn populație vaccinată”, a precizat Florin Cîțu în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Premierul Florin Cîțu: „Competiția e bună. Chiar și în vaccinare. S-a creat o competiție între București, Cluj și Timișoara”   

Premierul a mai menționat că pe primul loc la vaccinarea anti-COVID este București, iar Clujul ar fi al doilea oraș cu o rată de vaccinare crescută.

„Acum avem datele. Bucureștiul e pe primul loc. E peste Cluj.

Bucureștiul este 42% la rata de vaccinare și în Cluj e 39%”, a spus Florin Cîțu.

Însă cu privire la festivalurile de muzică, pprim-ministrul a precizat că „toți am vrea să avem festival de 60.000 de persoane, dar nu prea văd prin Europa să se facă altfel decât la noi”.

„Competiția e bună. Chiar și în vaccinare. S-a creat o competiție între București, Cluj și Timișoara. Este o competiție la vaccinare. Domnul Boc și cu mine vrem să vedem care e primul, cu festivalul cel mai mare: Eu vreau să fie Summer Well la București, el vrea să fie Untold”, a mai adăugat premierul Florin Cîțu.

Din ultimele date reiese că, Bucureștiul și Clujul aveau peste 30% din populație vaccinată săptămâna trecută, pe când în 10 județe rata de vaccinare a fost sub 15%, conform Comitetului național de vaccinare împotriva COVID-19.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004884 (s)