News Flash:

Premiera Rush Records - Someone - VIDEO

26 Ianuarie 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
Stephan
Interpretul Stephan reprezinta un…nou "produs" pe piata muzicala din Romania. Ne-am obisnuit deja cu ideea de ceea ce inseamna produs muzical pe piata autohtona, dar aceasta nu inseamna ca totul ramane la un stadiu involutiv. Si un exemplu in sensul evolutiei cu ajutorul si prin prisma vocilor tinere il reprezinta Alexandru Stefan Rosu, cel caruia ii place sa isi spuna, pe scurt si normal cu rezonanta de scena, Stephan.   

In varsta de 24 de ani, Stephan a absolvit facultatea de kinetoterapie din cadrul universitatii ecologice Bucuresti -masterand - Management in educatie fizica si sport in cadrul Universitatii Ecologice din Bucuresti, Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Sportiv de performanta, detinator a 2 medalii de aur, interpretul a descoperit pasiunea pentru muzica inca de mic.

La un moment dat a inceput pregatirea pe plan muzical,  in prezent fiind atat solist vocal, cat si compozitor. In prezent face parte din "Rush Records" - o echipa noua de productie pe piata muzicala din Romania, care isi face debutul cu proiectul (asa cum le place sa il numeasca).

Galerie Video


stephan rush records
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1370 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008106 (s)