News Flash:

Premiera la Timisoara. Primarul tine audientele pe... Facebook!

27 Ianuarie 2016
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu1
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, este gata sa lanseze o noua provocare. Dupa ce a transmis in direct pe Facebook conferintele de presa, edilul-sef al Timisoarei vrea sa tina pe reteaua de socializare si... audientele cu cetatenii. 
„Va fi o premiera nationala, cum premiera nationala a fost si transmisia in direct a conferintelor de presa. Este un canal suplimentar. Joi voi organiza prima audienta online, pe Facebook. Cu acest sistem cu care transmitem conferintele de presa. Vom anunta programul din timp, incat cei dornici sa adreseze intrebari sa poata fi pe faza, sa vina cu intrebari si eu le voi raspunde. Le voi raspunde audio-video, ei vor scrie comentarii. Facebook atat permite deocamdata”, a declarat, marti, Nicolae Robu.
Va reamintim ca edilul Timisoarei a inceput, in cursul anului trecut, sa transmita conferintele de presa de la primarie si de la partid live, pe reteaua de socializare. Oamenii i-au tot pus intrebari in comentarii, dar primarul nu putea raspunde in timpul conferintei.

premiera nationala facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 43 queries | Mysql time :0.023417 (s)