News Flash:

Ponta, dupa intalnirea cu Rasmussen: Nu este niciun pericol pentru Romania atata timp cat suntem membri NATO

16 Mai 2014
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, ca Romania a fost felicitata pentru alocarile suplimentare in domeniul aparari si ca tara noastra nu se afla in niciun fel de pericol atata timp cat este memrba NATO.
Inaintea sosirii lui Rasmussen la MApN, premierul si cei doi ministrii au purtat un scurt dialog la intrarea in minister.
Rasmussen a sosit cu 15 minute dupa ora anuntata pentru eveniment, fiind intampinat in fata MApN de Mircea Dusa. Oficialul NATO a primit salutul Garzii de Onoare, fiind intonate imnurile NATO si al Romaniei. Inaltul oficial NATO a salutat in limba romana Garda de Onoare.
Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea cu Rasmussen, ca Romania a fost felicitata de secretarul general al NATO pentru alocarile suplimentare in domeniul apararii.
”NATO sustine modul in care Romania isi indeplineste indatoririre si aplica sanctiunile internationale”, a declarat premierul.
”Se discuta cu toti reprezentantii statului roman tot ceea ce tine de strategia de viitor, dar angajamentul foarte ferm de respectare si de solidaritate cu toate tarile NATO este foarte clar. Nu este niciun fel de pericol concret pentru Romania si pentru populatia Romaniei atata timp cat suntem membri NATO”, a declarat Ponta.
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sosit, joi seara, la Bucuresti. Sosirea la Bucuresti a fost anuntata pe contul de Twitter al lui Anders Fogh Rasmussen, care mentioneaza ca va avea intalniri cu presedintele Traian Basescu, premierul Victor Ponta si ministrii Titus Corlatean si Mircea Dusa. Alianta Nord-Atlantica a anuntat, miercuri, printr-un comunicat, ca secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face joi si vineri o vizita in Romania.
Vineri, Rasmussen se va mai intalni si cu ministrul de Externe, Titus Corlatean.
Oficialul NATO va fi primit la Cotroceni de catre presedintele Traian Basescu. Seful statului si Anders Fogh Rasmussen vor sustine o declaratie de presa comuna. De asemenea, presedintele Basescu va oferi un dejun in onoarea secretarului general al NATO, in Salonul Florilor de la Palatul Cotroceni.
Aflat la final de mandat, Anders Fogh Rasmussen, efectueaza in aceasta perioada vizite in mai multe state europene. Mediafax.ro

vineri rasmussen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040294 (s)