News Flash:

Politistul erou! Un agent de doar 22 de ani din judetul Iasi a salvat doua fetite de la inec

30 Martie 2018
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
Teodor Buculei

In cursul zilei de astazi, un eveniment nefericit a avut loc la Podu Iloaiei. Doua fetite, in varsta de 11, respectiv 12 ani au intrat in apa dar nu au mai reusit sa iasa.

Din fericire, autoritatile au intervenit prompt si le-au scos la timp pe acestea din apa. Acestea se aflau in soc hipotermic si au fost transportate de urgenta la Spitalul Sf. Maria din Iasi. 

Teodor Buculei, in varsta de 22 de ani este politistul care le-a scos pe fetite din apa rece. Acesta este fiul comisarului-sef Ovidiu Buculei.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, dar si politistii care urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Un apel 112 la ora 17:17, din zona orasului Podu Iloaiei, sesiza ca doua fetite, de 11 si 12 ani, erau in pericol de inec, intr-un bazin al barajului de protectie spre localitatea Erbiceni, fiind dirijata patrula de politie din cadrul Politiei Orasului Podu Iloaiei, care s-a deplasat cu maxima urgenta. Acestia au reusit sa intervina la timp, intrand in apa dupa acestea, utilizand haine de uniforma. In urma acestor interventii, fetele au fost salvate, fiind in afara pericolului. Le-a fost acordat primul ajutor de politisti, iar ulterior de ambulanta, fiind conduse la domiciliul acestora din Podu Iloaiei. Patrula de politie era formata din auto, Ag. Tanasa Stefan si Ag. Buculei Teodor, fiind semnalat interesul presei.

"#PolitistiiZilei sunt doi colegi din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi

Doua copile, care au cazut intr-un baraj de acumulare a apei, situat pe raza orasului Podu Iloaiei, judetul Iasi, au fost salvate de doi politisti.

Astazi, agentii de politie Buculei Teodor si Tanasa Stefan, ambii din cadrul Politiei Orasului Podu Iloaiei, din judetul Iasi, au fost sesizati, prin #112, despre faptul ca doua copile ar fi cazut intr-un baraj de acumulare a apei, situat pe raza orasului Podu Iloaiei.

#Politistii au ajuns la timp pentru a salva de la inec cele doua minore, de 11, respectiv 12 ani.

Acestea au primit ingrijiri de specialitate, de la echipajul medical sosit, ulterior, la fata locului, acum fiind in afara oricarui pericol, datorita interventie prompte a colegilor nostri.

Ii felicitam pe cei doi politisti si le dorim succes in misiunile urmatoare!" se arata intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook a Politiei Romane.


podu iloaiei fetite teodor buculei erbiceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)