News Flash:

Politist lovit de un sofer care circula pe interzis!

7 Martie 2016
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1
Un agent al Politiei Locale Pitesti a fost accidentat, luni, de un sofer care circula pe o strada cu acces interzis din municipiu, conducatorul auto fugind de la fata locului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Agentul Ion Voica se afla, luni, intr-o intersectie de pe Aleea Parcului din Pitesti, cand i-a facut semn sa opreasca unui sofer care circula pe o strada cu acces interzis. Conducatorul auto a tras pe dreapta, dar in momentul in care a aflat ca i se va intocmi proces verbal a accelerat, lovindu-l pe politistul local. Victima a suferit leziuni usoare la picior si a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Arges, pentru ingrijiri medicale.
"In momentul in care colegul meu i-a cerut documentele soferului care intrase pe interzis, acesta a refuzat. Mai mult, a demarat in tromba si l-a lovit cu masina pe unul din cei doi agenti, ranindu-l la picior. In cadere, politistul a suferit rani si la coloana. Soferul a fugit de la fata locului. Colegul meu a fost preluat de un echipaj SMURD si dus la spital", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Aristantoiu, purtator de cuvant Politia Locala Pitesti.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges, Madalin Zamfir, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca in acest caz a fost deschis dosar penal pentru savarsirea infractiunii de ultraj, urmand a fi sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti.

ion voica victima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006070 (s)