News Flash:

Ploi, burnita si vizibilitate scazuta in Moldova. Cum se circula pe drumurile nationale

7 Martie 2018
1277 Vizualizari | 0 Comentarii
ploaie1 1

La acest moment, cerul este acoperit in majoritatea judetelor regiunii, inregistrandu-se ploi usoare si burnita. Carosabilul este umed, iar circulatia se desfasoara fara probleme deosebite. Ploua in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati si Bacau, cu vizibilitate scazutam sub 200 m, in zonele Husi (Vaslui), Roman (Neamt), Tecuci (Galati), dar si pe unele sectoare din judetele Botosani, Suceava, Iasi si Bacau.

Temperatura aerului este cuprinsa intre 0 grade la Suceava si 3 grade la Focsani (Vrancea). La nivelul DRDP Iasi, pe timpul noptii s-a actionat cu 59 de autoutilaje si s-au raspandit 88 tone de material antiderapant.

• Cel mai important obiectiv al Iasului, un proiect asteptat de mii de ieseni, prinde in sfarsit contur • Ani la rand s-a tot vorbit despre acest lucru, insa documentele au ramas inchise si uitate prin sertare • S-au gasit insa solutii pentru ca totul sa fie dus la capat • Dezvaluirile au fost facute in direct in studioul emisiunii BZI LIVE de seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri • Practic, iesenii vor putea circula pe o sosea de centura completa si care va prelua traficul greu din oras • In plus, la BZI LIVE, Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iasi, a explicat si detalii privind discutile cu primaria pentru cedarea drumurilor nationale ce trec prin oras

O veste uriasa ce vizeaza proiectele Iasului si care este asteptata de mii de soferi a prins in cele din urma contur. Dezvaluirile au fost facute in studioul BZI LIVE de seful celei mai importante directii de drumuri din Regiunea de Nord- Est.

Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri, a vorbit la BZI LIVE despre proiectul soselei de centura a municipiului Iasi si care sunt sansele ca iesenii sa aiba o sosea de trafic greu in viitorul apropiat. Invitatul moderatorului Roxana Caraiman a avansat o serie de detalii extrem de importante si care dau sperante iesenilor ca varianta de trafic greu a municipiului Iasi se va putea realiza in viitorul apropiat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005245 (s)