News Flash:

Placeri scumpe pe zapada! Tineri amendati cu mii de lei la Timisoara dupa ce au facut drifturi in parcare

13 Ianuarie 2017
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
drift zapada
Opt tineri cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, prinsi in ultimele 24 de ore ca faceau drifturi pe zapada dintr-o parcare timisoreana, au fost amendati de Politia Locala cu amenda maxima, de 2.500 de lei. 
''Tinerii erau din Timisoara, Chisineu Cris, Arad, Drobeta Turnu Severin si Hunedoara si 
faceau drifturi pe zapada depusa in parcarea Stadionului Dan Paltinisanu. Cei in cauza au fost depistati atat dupa-amiaza, cat si pe timp de noapte. Atragem din nou atentia ca turarea motoarelor si efectuarea de derapaje, intoarceri bruste pe loc, accelerari si franari bruste pe domeniul public, efectuate in scop de divertisment, fara avizul Comisiei de Ordine Publica, respectiv al Comisiei de Circulatie, se sanctioneaza cu amenzi intre 800 si 2.500 de lei'', arata, joi, site-ul Politiei Locale Timisoara. 
Pe de alta parte, directorul Apelor Banat, Titu Bojin, atrage atentia ca este interzisa plimbarea, la pas, cu bicicletele sau cu autoturismele pe apele inghetate ale raului Bega sau pe luciul Lacului Surduc, intrucat exista pericolul ruperii ghetii si accidentari grave care se pot solda cu pierderi de vieti omenesti. 
''Nu se pune problema de legal sau ilegal, gasim alte sanctiuni. (...). Este necesar ca tinerii sa inteleaga ca pot face astfel de lucruri in alte locuri cu zapada. Se poate rupe gheata (...) sau pot avea loc poluari daca se sparge un rezervor cu benzina (...)'', a declarat joi presei Titu Bojin. 
Precizarile acestuia au venit dupa ce un tanar s-a fotografiat in timp ce se plimba miercuri cu bicicleta in Timisoara, pe Bega, si a postat fotografia pe Facebook. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006719 (s)