News Flash:

Perechi de zodii care nu ar trebui sa se casatoreasca niciodata

13 Ianuarie 2018
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop 1 decembrie 560x390

Daca va intrebati de ce sunteti inca singuri, motivul s-ar putea sa fie incopatibilitatea. Gasirea unei persoane compatibila zodiacal ar putea fi biletul pentru o relatie de durata, spun astrologii. Va prezentam nativii care nu vor face niciodata casa buna impreuna.

Berbec si Taur. Berbecii sunt extrem de puternici si Taurii incapatanati. Este ca o ciocnire a titanilor. Taurul vrea stabilitate, in timp ce Berbecul doreste libertatea de a face ceea ce-i place si de a nu fi tras la raspundere, scrie Cosmopolitan. 

Taur si Sagetator. Sagetatorul seamana foarte mult cu Berbecul, sunt semne de foc. Le place sa se distreze, ceea ce devine prea mult pentru Taur, care ar prefera sa aiba o seara linistita acasa. Sagetatorul iubeste, de asemenea, jocurile mintale, ceea ce nu este deloc distractiv pentru Taurii simplisti. 

Gemenii si Capricorn. Gemenii sunt cunoscuti pentru natura lor nebunatica, fiind total incompatibili cu nativii Capricorn, carora le place organizarea. Gemenii sunt visatori, intrand usor in conflict cu maturitatea Capricornilor. 

Rac si Varsator. Racii sunt familisti, in timp de Varsatorii iubesc libertatea si distractia. Varsatorii sunt, de asemenea, extrem de independenti si nu au nevoie de sentimentul de apartenenta, asa cum se intampla in cazul Racilor. In plus, Varsatorii ii vor critica destul de des pe Raci, ajungand la frustrari si conflicte.   

Leu si Scorpion. Leilor le place sa iasa in evidenta, in timp ce Scorpionii sunt ceva mai rezervati. Le va lua ceva timp pana isi vor da seama ca Leii iubesc complimentele pentru a le fi stimulat in continuare egoul. Scorpionii pot fi uneori gelosi, lucru care va duce la multe conflicte cu fermecatorul Leu, caruia ii place sa flirteze si sa fie admirat. 

Fecioara si Sagetator. Acesti doi nativi nu vor reusi niciodata sa se vada cu ochi buni unul pe celalalt. Sagetatorul gaseste Fecioara prea rigida, in timp ce Fecioara crede ca Sagetatorii sunt lipsiti de emotie. In opinia Fecioarei, Sagetatorul nu ia in considerare sentimentele altor persoane, ceea ce va duce frecvent la numeroase conflicte. 

Balanta si Fecioara. Balanta nu va intelege niciodata Fecioara. Constanta lor nevoie de a face dreptate ii scoate din minti. Fecioara tinde sa devina critica la adresa Balantei, ceea ce poate duce la frustrare si scaderea increderii in sine. Acest lucru poate duce usor la destramarea relatiei. 

Scorpion si Berbec. Ambele semne sunt extrem de puternice si doresc sa detina controlul. O relatie Scorpion-Berbec se poate transforma intr-un dezastru complet. Amandoi partenerii vor dori sa conduca, iar lucrurile nu vor duce spre o directie pozitiva. 

Pesti si Fecioara. Pestii sunt visatori, in timp ce Fecioarele au un grad ridicat de maturitate. De obicei, aceste doua extreme s-ar putea atrage, dar numai daca Fecioara este dispusa sa se schimbe. In caz contrar, va fi imposibil sa se inteleaga.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006572 (s)