News Flash:

Perchezitii la falsificatori de valuta din Timis

24 Ianuarie 2016
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
descinderi politie1
Actiune de amploare, sambata dupa-masa, in Timis, Caras-Severin si Dolj. Politistii din Caransebes au descins in 14 locatii pentru a destructura o retea de falsificatori de valuta care operau in cele trei judete.
Falsificatorii de valuta s-au trezit cu oamenii legii la usa lor, sambata. Actiunea este pusa la cale de politistii din Caransebes, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes. Oamenii legii au descins in 14 locuinte ale suspectilor, insa perchezitioneaza si doua autoturisme ale acestora.
„La data de 23 ianuarie a.c., politistii specializati in investigarea criminalitatii economice ai Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, cu sprijinul politistilor din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Timis si Dolj, efectueaza 14 perchezitii domiciliare si 2 perchezitii auto pe raza celor 3 judete. Perchezitiile sunt desfasurate la domiciliile unor persoane banuite ca ar desfasura activitati ilegale de falsificare de documente si punere in circulatie de valuta falsa. La actiune participa politisti de investigare a criminalitatii economice, politisti de la investigatii criminale, politisti rutieri, luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din cele 3 judete”, anunta reprezentantii IPJ Caras-Severin.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)