News Flash:

Pepe inca regreta ca a divortat de Oana Zavoranu? ”Eram de vină... ”

19 Octombrie 2021
624 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepe si Oana

Pepe si Oana s-au iubit intens, dar si ce a urmat dupa a fost la fel. Cei doi au avut o dragoste cu nabadai si, de fiecare data cand au ocazia, fiecare are versiunea lui de poveste. Oana a declarat in podcast la Maruta ca nu Pepe a divortat de ea, ci inveres.

Querida a spus ca nu se mai simtea bine langa el si ca avea anumite informatii cum ca era inselata. Pana acum, Pepe nu vrea a vorbit despre asta si s-a limitat mereu la a spune ca Oana a fost cea mai mare greseala din viata lui. Fanii lui Pepe stiu ca acesta are un podcast unde invitatii se simt ca la ei acasa. De data asta, latino loverul a decis sa isi deschida sufletul in fata fanilor si a vorbit despre divort. Pepe nu pare un norocos in dragoste, mai ales ca divortul de Raluca Pastrama este cel de-al doilea pe care il are la activ.

”Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu ttiu. Deci mie mi-au luat toata casa atunci, nu zic ca a luat-o Zavoranca personal”, a spus Pepe. ”

Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu daca ma duceam acolo, eram de vina. Eu am facut plangere la politie, aia imi fura lucrurile. Si atunci eu ce trebuia sa fac? Le faceam circul televiziunilor! Eu am luat-o de la zero an momentul ala!”, a continuat Pepe.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005071 (s)