News Flash:

Patru masini facute praf de un gorjean care fugea de politie, la Timisoara

19 August 2019
1720 Vizualizari | 0 Comentarii

Urmarire ca in filme finalizata cu un accident spectaculos, la Timisoara. Un tanar de 24 de ani din Gorj nu a oprit la semnalele politistilor dupa ce a fost surprins circuland cu 150 la ora, iar oamenii legii au plecat in urmarirea lui. La un moment dat, tanarul a lovit mai multe autoturisme parcate.

Tanarul de 24 de ani a fost inregistrat de politistii de la rutiera cu aparatul radar in timp ce circula cu 150 de kilometri la ora, in noaptea de sambata spre duminica, in Calea Lugojului din Timisoara. Oamenii legii i-au facut semnale sa opreasca, insa soferul si-a continuat goana spre oras.

Politistii au plecat in urmarirea lui, iar pe strada Cerna acesta a pierdut controlul volanului si a lovit in plin trei autoturisme parcate. Atat masinile parcate, cat si cea condusa de el, un BMW, au fost avariate serios.

Tanarul de 24 de ani a fost ranit usor in urma accidentului si a fost preluat de un echipaj de ambulanta care l-a transportat la spital pentru investigatii medicale.

A apucat insa sa stea de vorba cu oamenii legii si sa sufle in etilotest. Tanarul are permis de conducere, desi doar din luna aprilie, nu a consumat alcool si ar fi sustinut ca s-a speriat de politisti. El se va alege acum cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, dar va fi si sanctionat pentru ca nu a oprit la semnalele politistilor. Mai mult, tanarul va mai incasa o amenda pentru ca a circulat cu viteza si va ramane si fara permis pentru 120 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006315 (s)