News Flash:

Patronul Hexi Pharma, mort intr-un groaznic accident. Masina lui a intrat in copac la 160 km la ora

23 Mai 2016
1224 Vizualizari | 2 Comentarii
acccondrea
Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov, au declarat surse din randul Politiei pentru MEDIAFAX.
Vicepresedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Octavian-Marius Popa, cere si el, alaturi de Sebastian Ghita, convocarea unei sedinte a Comisiei, afirmand ca moartea lui Dan Condrea ridica multe semne de intrebare.
Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in urma caruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a declarat pentru MEDIAFAX Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar.
Exista doi martori in cazul accidentului in care patronul Hexi Pharma si-a pierdut viata, un biciclist si soferul unui alt autovehicul, unul dintre ei fiind audiat de politisti, a declarat, duminica, Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov pentru MEDIAFAX.
Apelul la 112 a fost facut de o femeie la ora 18.45. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Ilfov Claudia Burada exista doi martori ai accidentului, un biciclist si un sofer al carui autoturism fusese depasit de masina lui Dan Condrea cu putin timp inainte de impact.
"Exista doi martori, un biciclist si soferul unui alt autovehicul. A fost deja audiat un martor, urmand si cealalta persoana. In urma expertizei auto, urmeaza sa se stabileasca viteza si orice alte detalii care pot identifica accidentul. Luam in calcul si varianta sinuciderii ",a declarat Claudia Burada, purtator de cuvant al Politiei Ilfov pentru MEDIAFAX.
Potrivit acesteia accidentul a avut loc pe "raza localitatii Buftea, in satul Tamas".
"Autovehiculul a fost sigilat si urmeaza sa fie supus unei expertize. Este vorba despre un barbat de 39 de ani. Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit, nu putem confirma la acest moment numele. Urmeaza sa fie prelevata proba ADN", a mai spus Burada.
In urma apelului la 112, la locul accidentului au fost trimise doua echipaje de ambulanta de la Serviciului Bucuresti-Ilfov, medicii ajunsi la fata locului gasind o victima, barbat, in afara autoturismului, a declarat Alice Grasu, manager Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, pentru MEDIAFAX.
Potrivit sursei citate, barbatul prezenta "leziuni incompatibile cu viata" si a decedat in momentul impactului.
Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca, anunta surse din randul politistilor.
Potrivit acestora, accidentul a fost anuntat in jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma sa se fi sinucis, deoarece la fata locului nu s-au gasit urme de franare.
Masina condusa de acesta a intrat intr-un copac, impactul fiind atat de violent incat barbatul si-a pierdut viata pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fata locului au gasit o victima desfigurata.
Actele gasite in autoturism apartin lui Dan Condrea, au declarat aceleasu surse pentru MEDIAFAX. La fata locului a fost chemata sotia barbatului care l-ar fi recunoscut dupa haine.
Dupa ce se va incheia cercetarea la fata locului, politistii vor dispune si o analiza ADN pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

www.candipharm.com/  | #52743
MorrisLox  | #52842
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006101 (s)