News Flash:

Patrizia Paglieri a rabufnit aseara la Asia Express. ”Ar fi trebuit sa avem colegi cu moralitate mai sus”

26 Octombrie 2021
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Patrizia

Patrizia este una dintre concurentele de la Asia Express care nu s-a raportat niciodata la ce fac alte echipe, ci si-a vazut mereu de prorpiul parcurs. Atat ea, cat si Franci au decis sa joace corect si sa mearga cat mai departe fara strategii ascunse sau tentative de sabotare.

Patrizia Paglieri si fiul ei au fost mereu o echipa constanta in Asia Express. Chiar daca nu au fost prea multe momentele in care sa ajunga pe primul loc, Patrizia a jucat mereu fair si si-a asumat ca este loc de mai bine. Sanse de a sabota coechipierii au existat mereu, dar aceasta a preferat sa fie corecta pana la final si sa nu incurce in niciun fel celelalte echipe. Din pacate, nu toate echipele gandesc asa, iar asta s-a vazut inca din primele etape din Georgia. Manati de adrenalina, sotii Natanticu au ales sa ascunda foarte bine costumul pe care trebuia sa-l gaseaca Patrizia. Asta i-a intarziat foarte mult la Irina si, vizibil deranjati de gest, echipa Patrizia si Franci au decis sa le atraga atentia Natanticilor.


”Ar fi trebuit sa avem colegii cu o moralitate mai sus. Ar fi trebuit ca cineva sa bea ceai pentru moralitate. Macar un litru dimineata si unul seara. Natanticii nu sunt oameni cu caracter. Nu ma asteptam sa fie intre noi persoane asa incorecte la joc. Chiar nu ma asteptam. Am crezut ca toti colegii sunt fair play”, a spus Patrizia. Noi vorbim de gestul de aseara;de costumele ascunse. Ei mers cu un vot imbracat frumos, cu un costum ascuns si e din ce in ce mai rau. A fost un gest imoral. Nu ma asteptam si am fost socata ca exista doi concurenti printre noi care ajung la gesturi penibile pentru a incetini alti concurenti. E imoral.”, a spus Patrizia. 


”Patrizia inca a ramas la costumul de ieri. Nu a fost facut intentionat, dar a fost facut. Franci este omul care a jucat intr-o echipa de polo, el stie ce-i fairplay-ul, dar aici nu jucam polo, nu jucam fotbal, nu jucam tenis. Plus ca nu exista reguli de fairplay. Nu am semnat nimic care sa spuna de vreo regula de fairplay. Eu ma uit la fotbal. Fotbalistii isi mai dau coate, isi mai dau pumni, dar la final isi strang mana. Lor li s-a parut mojic gestul, inteleg, dar am pus un pic de adrenalina.”, au spus sotii Natanticu la testimoniale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005844 (s)