PARJOLUTE CU CIUPERCI DE POST
Ingrediente:
1 kg ciuperci
4 oua / inlocuitor de oua
2 cepe medii
4-5 linguri pesmet
4-5 linguri ulei de floarea-soarelui
foarte putina sare
putin piper negru macinat
Mod de preparare:
1. Spala ciupercile, taie-le marunt, apoi pune-le la fier cu putina sare. Strecoara-le cand sunt gata.
2. Amesteca-le dupa aceea cu 2 linguri de pesmet, sare, piper, ceapa tocata marunt si inlocuitorul de oua (sau ouale clasice – depinde ce preferi).
3. Modeleaza din compozitie parjoalele, trece-le prin pesmetul ramas si prajeste-le in ulei incins, pe ambele parti. Sunt gata camd in aproximativ 10 minute.
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)
Comentarii (0)