News Flash:

Parior începător? 7 sfaturi pentru a începe anul 2023 cu dreptul

12 Ianuarie 2023
544 Vizualizari | 0 Comentarii
BZT 1

Dacă intenționezi ca în anul 2023 să începi să joci la pariuri sportive, atunci ai deschis articolul potrivit. În cele ce urmează, îți vom prezenta 7 sfaturi ca să câștigi la pariuri pe termen lung.

Să nu te aștepți să ai profit din prima. Este nevoie de timp pentru a învăța „secretele” acestei activități și pentru a gândi o strategie de joc care să te ajute să îți mărești șansele de câștig. Cel mai important sfat dintre toate este să tratezi pariurile strict ca pe o distracție. Dacă te simți bine, atunci va succesul va veni de la sine.

Iată principiile de bază care ar trebui să stea la baza planului de joc al oricărui parior aflat la început de drum:

Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi

Pariurile sportive sunt, în esență, un joc de noroc, iar pe noroc nu poți fi niciodată sigur. De aceea, este bine să pui răul înainte și să consideri că vei rămâne fără suma cu care îți alimentezi contul la începutul lunii. Nu aloca niciodată pentru această distracție mai mulți bani decât îți permiți să pierzi. Nu lua fonduri din bugetul pentru mâncare, pentru utilități, pentru educație etc. Nu te împrumuta ca să joci la pariuri!

Propune-ți obiective realiste

Jocul haotic este cel mai mare dușman al pariorului. Încă de la început trebuie să ai un plan, adică să știi unde vrei să ajungi cu bugetul pe care îl ai la dispoziție. Acest plan cuprinde două elemente principale: obiectivul și timpul în care îți propui să îl atingi. Trebuie să fii realist, pentru că nu vei avea doar bilete câștigătoare. Ia-o pas cu pas și gândește pe termen lung.

Nu paria pe ce nu cunoști

Fiecare competiție are particularitățile ei. Fiecare echipă are un anumit stil pe care ajungi să îl cunoști doar dacă o urmărești meci de meci. De exemplu, sunt formații care forțează în prima repriză, apoi se bagă în apărare. Dacă nu cunoști acest aspect, poți paria că respectiva echipă va marca după pauză și vei fi dezamăgit când vei vedea că nu mai atacă în a doua jumătate a meciului. De aceea, este bine să pariezi doar pe ce cunoști.

Axează-te pe pariuri single

Cel mai bun control asupra pariurilor îl ai atunci când plasezi bilete cu o singură selecție. Dacă pui două meciuri pe bilet, atunci pericolul de a se întâmpla ceva neprevăzut este la puterea a doua. Când sunt trei selecții, pericolul este la puterea a treia ș.a.m.d. Nu te atras de mirajului cotelor gigantice pe care le pot avea biletele foarte lungi. Este doar o amăgire. Foarte probabil, nu vei avea parte de câștig. În schimb, pe termen lung, ieși mai bine dacă pui mize ceva mai mari pe cote realiste.

Nu juca la recuperare

Trebuie să fii pregătit psihic pentru seriile de pariuri necâștigătoare, care vor veni cu siguranță. Niciun parior nu are un parcurs perfect într-o lună, numai că unii știu cum să gestioneze momentele mai delicate, în timp ce alții își pierd cumpătul și încep să joace mize tot mai mari, fără să mai țină cont de gradul de risc al biletelor. Tu să nu joci la recuperare, pentru că un astfel de joc nu aduce nimic bun.

Alege agențiile cu cel mai bune cote

Pariorii pricepuți obțin rezultate mai bune decât alții pornind de la același bankroll și plasând chiar aceleași pariuri. Cum este posibil așa ceva? În primul rând, prima categorie joacă doar online și scapă de taxa de 5% din miza biletului. În al doilea rând, jucătorii de succes pariază la agențiile care oferă cele mai mari cote. Astfel, ei au câștiguri mai mari fără niciun efort suplimentar.

Nu copia mecanic pronosticuri

Nu te baza pe judecata altora, chiar dacă e vorba despre tipsteri cu rezultate bune. Până la urmă, pariurile sunt un hobby și o provocare pentru tine. Ar trebui să ai ambiția să vezi cât de bun ești, analizând fiecare meci din toate punctele de vedere. Te poți inspira din pronosticurile altora, dar este bine să verifici dacă argumentația celor care le dau stau în picioare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008076 (s)