News Flash:

PANICA pe strazile Timisoarei! TENTATIVA DE ASASINAT! S-au tras focuri de arma

19 Ianuarie 2017
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
foc de arma
Un barbat in varsta de 40 de ani a fost ranit si transportat la spital, miercuri seara, dupa ce a fost impuscat in fata unei sali de sport aflata pe Calea Torontalului din Timisoara, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit politistilor, incidentul a avut loc in jurul orei 19.30, in fata unei sali de fitness de pe Calea Torontalului din Timisoara. Barbatul de 40 de ani se afla in masina sa in momentul in care persoane necunoscute au inceput sa traga focuri de arma asupra autoturismului. Timisoreanul a fost impuscat in mana stanga, iar doua gloante au lovit portiera masinii.
Barbatul a reusit sa fuga si s-a adapostit intr-o benzinarie aflata in apropiere. Imediat, a sunat la 112, iar echipaje de politie, jandarmi si o ambulanta au ajuns la fata locului. Barbatul impuscat a fost transportat la Spitalul Municipal Timisoara pentru a primi ingrijiri medicale.
Acesta este cetatean sirian, cu resedinta in Timisoara, se numeste Jamil Fadi si este nepotul omului de afaceri Zaher Iskandarani, condamnat pentru contrabanda, dar a fugit din tara si este dat in urmarire internationala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006689 (s)