News Flash:

Palamentarii juristi au validat candidatii pentru sefia Autoritatii Electorale Permanente

22 Mai 2017
868 Vizualizari | 0 Comentarii
parlament
Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au validat luni candidatii la functia de presedinte al AEP Daniel Barbu, propus de grupul parlamentar ALDE si Maria Krause, propusa de USR.
"Presedintele si vicepresedintii nu pot fi membri ai unui partid politic deci in momentul in care li se valideazã mandatul trebuie sã isi dea demisia, in termenul de 15 zile in care pot renunta la aceastã calitate dacã o au. Mandatul este de opt ani si poate fi reinnoit o singurã datã. Am primit douã candidaturi. In primul rand avem grupurile parlamentare ale ALDE din camera Deputatilor si Senat propun pe domnul Daniel Barbu pentru functia de presedinte al AEP si de asemenea mai avem incã o propunere din partea grupului USR care nominalizeazã pe doamna Maria Krause", a spus presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea.
Deputatii si senatorii juristi au votat in unanimitate validarea celor doua propuneri, urmand ca plenul reunit sa decida cu privire la ocuparea functiei de presedinte AEP.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)