News Flash:

Olivier Soulier: „Toate problemele si temerile noastre ni se pot citi pe corp!” ​​Caracteristicile formelor corpului femeiesc

21 Mai 2018
842 Vizualizari | 0 Comentarii
femeio

Corpul oricarei femei are forme unice. Potrivit homeopatului si scriitorului francez dr. Olivier Soulier, formele corpului femeiesc constituie un depozit de informatii care ne ajuta sa intelegem multe lucruri despre ea. Probabil ca aceasta informatie este cea mai veridica, deoarece permite studierea particularitatile caracterului unei femei si ajuta la tratarea mai multor probleme psihologice.

Echipa noastra va propune sa cititi unele fragmente din lectiile lui Dr. Olivier Soulier despre modul in care soldurile si dintii reflecta lumea interioara a femeilor. O astfel de analiza ajuta la identificarea unei potentiale sau reale dereglari a sistemului nervos si, de asemenea, la determinarea unor calitati personale.

Psihologia corpului

1. „Aripioare” din zona coapselor

Aceasta zona ne vorbeste despre perioada copilariei. Daca o femeie acumuleaza grasime in aceasta zona, atunci cand era ii era frica sa fie abandonata. Acest lucru se poate intampla din cauza memoriei stramosilor sau deoarece copilul se simte inutil. Poate ca in perioada copilariei femeia in cauza nu se simtea in siguranta. In aceasta zona se acumuleaza hormonul leptina care se numeste si hormonul foamei.

Acest tip de femeie, din cauza temerilor cu care se confrunta in copilarie, va avea tendinta sa faca provizii in caz de va fi nevoita sa le asigure hrana propriilor copii. Acumularea grasimilor in zona soldurilor nu va putea fi indepartata complet pana cand nu veti uita de toate temerile din copilarie. Acesta insa este un efort destul de mare.

2. Fesele si latimea coapselor

Fesele demonstreaza atractivitatea feminina, iar coapsele acumuleaza rezerve in caz de va fi necesara alaptarea copilului. Zona de intersectie a feselor si a coapsei simbolizeaza casatoria.
Daca femeia nu simte stabilitate si securitate intr-o relatie, va depozita grasime sub zona feselor. Daca femeia nu are incredere in partenerul sau ori ii este frica sa formeze o familie, atunci va avea coapsele largi si fesele proeminente.

3. Celulita

Celulita are legatura directa, in opinia medicului, cu perceptia casatoriei. Simbolizeaza teama de a-si pierde locuinta si securitatea, precum si de a se confrunta cu un divort. Arata, de asemenea, teama de maturizare si de a se expune riscului asociat casatoriei.

4. Dintii

Dupa pozitia dintilor se poate determina modul in care o persoana se comporta in raport cu lumea din jur, precum si reactia sa in anumite situatii: agresivitate, supunere, timiditate, izolare. Dintii de sus simbolizeaza varsta adulta, iar cei de jos cea a copilariei.

Spatiul dintre dintii din fata indica nevoia de libertate interioara si creativitate, precum si dificultatile in relatie cu cei din jur. Daca spatiul este mic inseamna ca persoana este foarte concentrata asupra sa.

Daca coltii sunt orientati in directie opusa fata de incisivii centrali, acest lucru denota timiditatea si izolarea persoanei. Daca sunt orientati putin inainte, indica agresivitatea si dorinta de a se apara in orice situatie.

Daca fiecare dinte este localizat sub un anumit unghi, inseamna ca persoana in cauza incearca sa evite conflictele.

5. Buzele
Buzele simbolizeaza puterea de renuntare pe care am primit-o odata cu educatia. Buza superioara prezinta legatura cu tatal, iar cea inferioara cu mama. Colturile gurii denota magnetismul feminin si legatura dintre cei doi poli: mama si tatal.

Multi medici si oameni de stiinta studiaza relatia dintre lumea interioara si exterioara a persoanei. Exista, fara indoiala, si o multime de probleme controversate. Daca veti avea un stil de viata nesanatoasa, veti face abuz de alimente grase, veti fuma atunci, cu siguranta, veti avea aripioare si celulita. Dar daca observati ca toate eforturile Dumneavoastra de a scapa de aceasta problema sunt in zadar, incercati sa va analizati trairile, deoarece acest lucru ar putea sa va ajute nu doar sa pierdeti in greutate, ci si sa fiti mai fericita.


psihologia corpului celulita dintii 5 buzele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006027 (s)