News Flash:

Olguta Vasilescu: Nu cred ca un procuror zdravan la cap va putea sa dea curs sesizarii lui Orban

21 Mai 2018
930 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus, duminica seara, ca nu crede ca un procuror zdravan la cap va putea sa dea curs sesizarii facute de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila, calificand drept ridicola plangerea. Ea a afirmat ca PSD se va apara cu toate mijloacele pe care le are la indemana pentru a impiedica o lovitura de stat in desfasurare, sustinand ca partidul nu mai este in situatia din 2015, cand Victor Ponta s-a retras, de teama. "Acum avem un premier care vrea sa mearga inainte si nu se sperie de aceasta prostie", a afirmat Vasilescu.
Intrebata, la Antena 3, daca crede ca exista vreo legatura intre vizita facuta de Orban in Germania si plangerea penala depusa de el, Lia Olguta Vasilescu a raspuns: "Este destul de ciudat ca la o zi dupa ce vii din Germania sa faci plangere penala. Daca nu are o legatura, atunci a ales prost momentul".

Ea a spus ca va fi greu pentru liderul PSD sa explice cum este posibil sa acuzi de inalta tradare un premier pentru ca a mers in Israel intr-o "vizita prieteneasca, diplomatica".

"Nu cred ca va exista un procuror zdravan la cap care sa dea curs unei asemenea nebunii: Este o plangere absolut ridicola", a sustinut Olguta Vasilescu, vicepresedinte PSD.

La interventia moderatorului, care a intrebat ce se va intampla daca, totusi, va exista un procuror care va da curs solicitarii, Olguta Vasilescu a spus ca PSD va reactiona foarte puternic, pentru ca nu mai este in situatia din 2015, cand premierul Victor Ponta s-a retras, probabil de teama. 

"Acum avem un premier care vrea sa mearga inainte, isi asuma si nu se sperie de aceasta prostie (...) Ne vom apara cu toate mijooacele. Daca va exista vreun procuror care sa dea curs unei asemenea ineptii, va trebui sa reactionam, pentru ca atunci inseamna ca avem de-a face cu o lovitura de stat in plina desfasurare", a declarat Vasilescu, fara a spune concret prin ce mijloace se va apara PSD.

Ea a vorbit si despre procurorii care "au ucis destine" si a spus ca este convinsa ca toti din PSD sunt tinte: "Suntem absolut convinsi ca suntem cu totii tinte, ambii lideri ai coalitiei sunt in proceduri in instanta si asteptam sa vedem ce decide instanta".

De asemenea, intrebata la ce au dat foc liberalii, Lia Olguta Vasilescu a raspuns: "La tara. In momentul in care vii si ceri demisia premierului, de cinci ori in cazul lui Victor Ponta, apoi a venit acea plangere penala, care a crapat in prima instanta...".

Asociatia Colectiv GTG 3010 a protestat fata de afirmatiile facute miercuri de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care a facut o aluzie nepotrivita, intr-o emisiune televizata, in legatura cu tragedia din clubul Colectiv, sugerand ca incendiul ar fi fost provocat de o mana criminala pentru caderea Guvernului Ponta. Asociatia Colectiv i-a cerut ministrului ”sa prezinte probe care sa sustina aceste acuzatii sau sa recunoasca public faptul ca se foloseste de tragedia din 30 octombrie in scop politic”. Olguta Vasilescu a declarat joi seara, la Romania TV, referindu-se la plangerea penala depusa de liderul PNL Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila, ca liberalii vor sa preia guvernarea, intrebandu-se ”la ce vor mai da foc“. 


viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006743 (s)