News Flash:

OFICIAL! Cand va fi finalizata autostrada Timisoara - Lugoj

18 Ianuarie 2016
2229 Vizualizari | 1 Comentarii
autostrada timisoara lugoj
Estimarile continute intr-un document elaborat de Ministerul Fondurilor Europene referitoare la termenele de finalizare ale loturilor de autostrada aflate in lucru sunt impinse spre anul 2018, indiferent despre care este vorba. Daca nu ati stiut, specialistii ministerului spun ca si lotul 2 din autostrada Timisoara – Lugoj va fi gata doar in 2018.
Circulati deja pe autostrada Timisoara – Lugoj pe intreaga sa lungime? Ei bine, daca nu stiati, circulati pe o autostrada care nu este finalizata. Mai mult, documentele elaborate de Ministerul Fondurilor Europene spun ca aceasta va fi gata in … 2018. Exact, peste doi ani! Deschisa circulatiei cu o zi inainte de Craciunul anului 2015, cea de a doua bucata a acestei autostrazi nu este finalizata de constructor. Acesta mai lucra la cele doua spatii de parcare, aflate de o parte si de alta a tronsonului de drum rapid. Conform estimarilor efectuate de specialistii ministerului amintit, firma care se ocupa de lucrari va avea nevoie de inca doi ani pentru ca sa finalizeze cele doua parcari. Este clar pentru oricine ca nu va fi asa, doi ani au durat operatiunile de realizare a spatiului carosabil, nicidecum a unor parcari. Pe acest tronson se circula fara niciun fel de probleme in prezent, scrie tion.ro.
Probabil ca la fel se va intampla si cu cele trei loturi ale autostrazii Lugoj – Deva. Si pentru acestea estimarile ministerului duc termenul final pentru lucrari in 2018. Judecata oamenilor de la minister se bazeaza pe deja celebra fazare a lucrarilor. Mai mult, in document se mai spune ca semnarea contractelor de finantare pentru cele trei loturi ar urma sa aiba loc in trimestrul 4 al anului in curs. Cel mai probabil, lucrarile vor fi pana atunci mult avansate, iar constructorul nu va ajunge in situatia in care va sta degeaba, cu utilaje si oameni blocati. Toate cele trei loturi au lucrarile realizate pana la nivelul de aproximativ 40 de procente. Termenul initial pentru finalizarea loturilor era luna iulie a anului in curs.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005034 (s)