News Flash:

O noua tragedie in fotbalul romanesc! Un tehnician cunoscut a murit in strainatate

27 Mai 2016
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu2
Antrenorul roman, Ted Dumitru, fost selectioner al nationalei de fotbal a statului Africa de Sud, a murit joi seara la Cape Town dupa ce a suferit un atac de cord intr-un centru comercial.
In varsta de 76 de ani, antrenorul roman Ted Dumitru s-a prabusit in centrul comercial Eastgate Mall, din capitala Africii de Sud, Cape Town. Echipele medicale ajunse la fata locului au incercat minute bune sa-l resusciteze pe Dumitru, insa nu au mai putut face nimic. Surse medicale citate de sport24.co.za, au spus ca tehnicianul roman a suferit un atac de cord.
"Este o zi foarte trista pentru fotbalul din tara noastra. Ted a fost un gigant pentru fotbalul din tara noastra iar cunostintele sale despre fotbal ne-au ajutat foarte mult in dezvoltarea noastra si i-au adus un respect imens din partea suporterilor. Era un membru activ al Comitetului tehnic al Federatie si am invatat multe lucruri de la el. Odihneasca-se in pace!" a spus Danny Jordaan, presedintele Federatiei de Fotbal din Africa de Sud.
Ted Dumitru si-a inceput cariera de antrenor in 1964, in Romania, la Universitatea Craiova.
In Africa de Sud a antrenat cele mai puternice echipe din campionat, Kaizer Chiefs, Mamelodi Sundowns si Orlando Pirates si a cucerit peste 15 trofee in fotbalul african. A antrenat nationalele statelor Africa de Sud, Swaziland, Namibia si Zambia
A condus de pe banca, nationala Africii de Sud, la Cupa Africii pe Natiuni in 2006.

Galerie Foto

ted_dumitru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004897 (s)