News Flash:

O noua idee trasnita a primarului Robu

24 Iunie 2015
1291 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Primarul municipiului Timisoara Nicolae Robu a declarat, marti, ca vrea sa faca din Bega un punct de atractie turistica prin realizarea unui ansamblu de jocuri de apa, sunet si lumina ce ar trebui sa transforme Faleza Flora intr-un adevarat spectacol. 
Edilul a precizat ca nu s-a gasit proiectantul care sa se apuce de proiect, dar si ca nu renunta la aceasta investitie care s-ar ridica la doua milioane de euro, cu sustinere de la bugetul local. 
'Nu s-a prezentat nimeni (la licitatie, n.r.) de pe plan local. Trebuie facuta mai multa publicitate ofertarii, nu numai sa se publice pe SEAP. Este adevarat ca asa ceva nu stie sa faca oricine. Presupun ca si acesta este un motiv pentru care nu s-a prezentat nimeni, pentru ca in plan local nimeni nu are experienta in domeniu si nu a vrut sa se hazardeze la un astfel de proiect, care presupune un nivel de tehnicitate ridicata', a afirmat Nicolae Robu. 
El a prezentat si o simulare a proiectului finalizat, cu jocul de apa, sunet si lumina. 'Tot sistemul va trebui sa fie unul versatil, care sa permita o multitudine de spectacole. Pe acelasi sistem de duze se poate concepe un numar urias de spectacole. Am garantia ca se poate face asa ceva, pentru ca acea prezentare in regim de simulare pe care am facut-o in campania electorala a fost vazuta de mai multe firme care, in acea perioada de inceput de mandat, s-au prezentat la discutii la primarie sa se intereseze. A fost o firma din Germania, una din Spania, una din Ungaria (...)', a spus Robu. 
Daca lucrurile ar evolua dupa planurile primarului, s-ar putea da bani de la bugetul local pentru inceperea lucrarilor chiar din acest an. 'Nu este o lucrare foarte costisitoare, la Arad au alocat cinci milioane de euro, inspirandu-se de la noi', a sustinut edilul. 
'Acest proiect va ridica mult cota de atractivitate a Timisoarei. Vom avea pe Bega o matrice de duze prin care apa va tasni controlat de calculator, intr-o armonie cu jocul de lumini, ce va fi proiectat simultan si cu muzica ce va fi redata. Circulatia pe Bega nu va fi afectata, tot acest sistem va fi unul care se retrage comandat', a mai afirmat Robu. AGERPRES

bega faleza flora nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006771 (s)