News Flash:

O celebra stilista din Romania s-a sinucis la doar 28 de ani. Si-a trimis iubita de acasa inainte de gestul necugetat

25 Mai 2018
1677 Vizualizari | 0 Comentarii
raluca

Trupul zdrobit al Ralucai Rosu a fost gasit in curtea unui imobil din Sectorul 6 al Bucurestiului. Potrivit primelor ipoteze ale politistilor, stilista s-ar fi sinucis.
Stilista Raluca Rosu, protagonista blog-ului cu numele Daily Tutli-Putli, s-a aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia. Ea a fost gasita inconstienta, cu trupul zdrobit de caldaram.

Stilista de 28 de ani a fost transportata in stare extrem de grava la Spitalul Floreasca, insa medicii nu au mai putut s-o salveze.
Raluca Rosu locuia la etajul 6, impreuna cu iubita ei, iar in noaptea in care s-a produs tragedia, stilista si-a rugat iubita sa coboare si sa faca unele mici cumparaturi. La scurt timp ea s-a aruncat de la geamul apartamentului.
Raluca era unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania. Ea absolvise Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti, si studiase printr-o bursa la New York.

Se pare ca, desi tanara avea un inceput de cariera promitator, ea suferea de mai multa vreme de depresie. Raluca fusese internata de mai multe ori la Spitalul Obregia si la Spitalul de Psihiatrie Sapunari, din judetul Calarasi, iar la momentul tragediei aceasta s-ar fi aflat sub tratament, scrie libertatea.ro.
 gandul.info

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007468 (s)