News Flash:

NOU ATAC TERORIST in Germania, in apropiere de Stuttgart - VIDEO

25 Iulie 2016
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
atac munchen
Un solicitant de azil sirian in varsta de 21 de ani a atacat trei persoane cu o sabie, duminica dupa-amiaza, in oraselul german Reutlingen, situat in apropiere de Stuttgart. O femeie care era insarcinata a murit, iar alte doua persoane au fost ranite. Autorul atacului a fost retinut, informeaza site-ul publicatiei Süddeutsche Zeitung.
UPDATE: Politie: Atacul din sud-vestul Germaniei nu are caracter terorist
Atacul comis duminica dupa-amiaza in sud-vestul Germaniei nu pare a avea caracter terorist, anunta Politia germana, dupa ce un imigrant sirian a omorat o femeie insarcinata si a ranit alte doua persoane.
"Incidentul nu are specificitatile unui atac terorist", a declarat Bjorn Reusch, un purtator de cuvant al Politiei din landul german Baden-Württemberg.
"Autorul atacului este un solicitant de azil sirian care era cunoscut de politie", a precizat Björn Reusch, citat de presa germana.
Autorul atacului, un solicitant de azil sirian, a fost imobilizat si retinut.
Incidentul s-a produs intr-o statie de autobuz situata in zona Karl, in centrul oraselului Reutlingen. Potrivit martorilor, un tanar de 21 de ani a avut o disputa cu o femeie si a atacat-o cu o sabie. Femeia a decedat in urma ranilor suferite.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006404 (s)